توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  کاربرد پوشش دهی ترکیبات در صنایع غذایی word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد پوشش دهی ترکیبات در صنایع غذایی word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد پوشش دهی ترکیبات در صنایع غذایی word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد پوشش دهی ترکیبات در صنایع غذایی word :






تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

فرآیندپوشــش دهــی مــواد غــذایی بــه منظوربــه دام انــداختن ترکیبــات گونــاگون در داخــل مــواد حامــل اســت.از ایــن روش بــرای بهبود ارائـه مولکـول هـای زیسـت فعـال اسـتفاده مـی شـود. مـواد اسـتفاده شـده بـرای طراحـی لایـه محـافظ بـرای پوشـش دهـی مواد غذایی می بایستی کـه درجـه بنـدی شـوند، زیسـت تجزیـه پـذیر باشـند و توانـایی فـرم گـرفتن بـه صـورت یـک محـافظ بـین فــاز داخلــی و اطــرافش را داشــته باشــند. بــا ایــن حــال، در بســیاری مــوارد بــرای پوشــش دهــی مــواد غــذایی از پلــی ســاکاریدها استفاده می شـود. بـا ایـن حـال، پـروتئین هـا و لیپیـدها نیـز بـرای پوشـش دهـی مناسـب هسـتند. در بـین تکنیـک هـای پوشـش دهی، خشک کـردن افشـانه ای بـه دلیـل انعطـاف پـذیر بـودن بـه طـور گسـترده در صـنعت غـذا بـه کـار بـرده مـی شـود. در ایـن شــیوه، بیشترپوشــش دهــی هــا یــک بــار افشــانه ای خشــک مــی شــوند، بقیــه آن هــا بــه وســیله اســپری ســرد، یــخ خشــک، ذوب اکســتروژن و ذوب تزریــق آمــاده مــی شــوند.با ایــن حــال، محــدودیت هــای فراوانــی در اســتفاده از شــیوه ی پوشــش دهــی وجــود دارند کـه درایـن مطالعـه، بعضـی از آن هـامرورمی شـوند. از طرفـی، درایـن تکنولـوژی ممکـن اسـت طعـم و بـوی بـد پوشـش داده شود و نیز ثبات در مواد تشـکیل دهنـده غـذاایجـاد شـود و گاهـا سـبب افـزایش توانـایی زیسـتی آن هـا مـی شـود. یکـی از دلایـل مهــم از پوشــش دهــی مــاده فعــال بهبــود پایــداری آن هــا در محصــول نهــایی در طــول فرآینــد اســت. یکــی دیگــر از مزیــت هــا، پوشش دادن طعم های ناخوشـایند در حـین غـذا خـوردن اسـت ماننـد :طعـم پلـی فنـل هـا. همچنـین هـدف دیگـر از بکـار بـردن فرآیندپوشــش دهــی ، جلــوگیری از واکــنش ترکیبــات حســاس بــا اجزایـی همچــون اکســیژن یــا آب اســت. بعــلاوه، پوشــش دهــی ممکن اسـت بـرای جمـع کـردن و بـه کـار بـردن سـلول هـا یـا آنـزیم هـا در فرآینـدهای تخمیـری و تولیـد متابولیـت هـا اسـتفاده شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky