توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش سطح آنتی بادی ضدهپاتیت B در کودکان واکسینه شده 7 – 5 ساله word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش سطح آنتی بادی ضدهپاتیت B در کودکان واکسینه شده 7 – 5 ساله word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش سطح آنتی بادی ضدهپاتیت B در کودکان واکسینه شده 7 – 5 ساله word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش سطح آنتی بادی ضدهپاتیت B در کودکان واکسینه شده 7 – 5 ساله word :

مقاله کاهش سطح آنتی بادی ضدهپاتیت B در کودکان واکسینه شده 7 – 5 ساله word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در مجله تحقیقات علوم پزشكی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences از صفحه 24 تا 28 منتشر شده است.
نام: کاهش سطح آنتی بادی ضدهپاتیت B در کودکان واکسینه شده 7 – 5 ساله
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کاهش آنتی بادی
مقاله واکسیناسیون
مقاله هپاتیت B
مقاله کودکان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه وهدف: تزریق واکسن موثرترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری هپاتیتB است. پایداری ایمنی ایجادشده توسط واکسن هپاتیتB به طور دقیق مشخص نیست. مطالعه حاضر به منظور تعیین میزان کاهش سطح آنتی بادی هپاتیتB در کودکان 5 تا 7 ساله استان کهگیلویه و بویراحمد طراحی و اجرا شد.
مواد و روش کار: این مطالعه مقطعی برروی 729 کودک 7 – 5 ساله استان کهگیلویه و بویراحمد که طی سال های 1384 – 1383 طبق برنامه واکسیناسیون کشوری واکسن هپاتیت دریافت کرده بودند و با روش نمونه گیری چند مرحله ای انتخاب شدند، انجام گردید. جهت گردآوری داده ها پرسشنامه ها از طریق مصاحبه با والدین تکمیل شد. برگه ثبت مشاهدات آزمایشگاهی به پرسشنامه پیوست بود. بعد از اطمینان از واکسیناسیون به موقع، و اخذ رضایت نامه آگاهانه از والدین، از هرکودک 3 میلی لیتر خون گرفته و به آزمایشگاه ارسال و با استفاده از روش الیزا آنتی بادی ضدآنتی ژن سطحی و آنتی ژن سطحی ویروس اندازه گیری شد. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS-13 و روش های آمار توصیفی و آزمون های 2 و t مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت.
یافته ها: در کلیه نمونه ها آزمایش جهت آنتی ژن سطحی منفی بود. 844 درصد کودکان مورد مطالعه نسبت به ویروس هپاتیتB ایمن و میانگین تیتر آنتی بادی ضد ویروس هپاتیتB در این کودکان 3089±2305 واحد بین المللی بود.156 درصد کودکان ایمن نبودند و میانگین تیتر آنتی بادی در آن ها 497±35 واحد بین المللی بود. بین میزان ایمن بودن باسن و شهرستان محل اقامت کودکان رابطه آماری معنی دار برقرار بود (P=0.04 و P0001) با افزایش سن کودکان میزان ایمنی آنها کاهش داشت. میزان ایمنی با جنسیت ارتباط نداشت.
نتیجه گیری: در مقایسه با مطالعات دیگر میزان پایداری ایمنی در این سنین مطلوب بود. اما حدود 20 درصد کودکان در سن هفت سالگی که سن ورود به مدرسه و اجتماعی شدن و امکان تماس با افراد دیگر بیشتر است، از ایمنی برخوردار نبودند. با توجه به اهمیت این بیماری تصمیم گیری مناسب جهت پیشگیری از این بیماری در این سن حساس توسط متولیان امر سلامت لازم به نظر می رسد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky