توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقایسه هیستوپاتولوژیك ساختمان مناطق آنتونی A و آنتونی B در تومور شوآنوما و تشخیص افتراقی آن با تومورهای مشابه با استفاده از رنگ های هیستوشیمی رایج فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه هیستوپاتولوژیك ساختمان مناطق آنتونی A و آنتونی B در تومور شوآنوما و تشخیص افتراقی آن با تومورهای مشابه با استفاده از رنگ های هیستوشیمی رایج فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه هیستوپاتولوژیك ساختمان مناطق آنتونی A و آنتونی B در تومور شوآنوما و تشخیص افتراقی آن با تومورهای مشابه با استفاده از رنگ های هیستوشیمی رایج فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه هیستوپاتولوژیك ساختمان مناطق آنتونی A و آنتونی B در تومور شوآنوما و تشخیص افتراقی آن با تومورهای مشابه با استفاده از رنگ های هیستوشیمی رایج فایل ورد (word) :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور

تعداد صفحات :8

سابقه: شوآنوما یا نورولموما، یك نئوپلاسم عصبی خوش خیم با منشا نورواكتودرم است كه از سلول های شوآن لایه داخلی پوشش اعصاب محیطی منشا می گیرد. پیچیدگی هیستوپاتولوژیك این تومور منجر می گردد كه ضایعاتی همچون ندولار فاشیاتیس، فیبروز هیبستوسیتومای خوش خیم و بد خیم، سینوویال ساركوم و فیبروساركوم در تشخیص افتراقی آن مطرح شوند.هدف: مطالعه حاضر با هدف بررسی الگوی رنگ پذیری مناطق آنتونی A و B در شوآنوما و به كارگیری رنگ های هیستوشیمی روتین و در دسترس آزمایشگاههای آسیب شناسی در تشخیص افتراقی این تومور از ضایعاتی با نمای پاتولوژیك مشابه انجام گرفت.روش بررسی: جامعه آماری مطالعه، پرونده بیماران مراجعه كننده به بخش پاتولوژی مركزی بیمارستان امام خمینی بود. در مرحله اول، با مراجعه به آرشیو این بخش، نمونه های پاتولوژیك با تشخیص شوآنوم جدا شدند و اسلایدهای رنگ شده با هماتوكسیلین - ائوزین مورد بازبینی قرار گرفتند. در مرحله بعد 4 برش 3 میكرونی از نمونه های انتخاب شده تهیه و با رنگ های PAS، تری كروم ماسون، نقره كاخال و هماتوكسیلین - ائوزین رنگ شدند. نمونه های رنگ شده توسط دو پاتولوژیست بررسی شد.یافته ها: نتایج مطالعه بیانگر آن بود كه در رنگ آمیزی PAS، سلول ها در ناحیه آنتونی A به خوبی رنگ گرفته، ولی در ناحیه آنتونی B منفی بودند. نواحی آنتونی B در رنگ آمیزی باتری كروم ماسون منفی بود، اما بخش های میگسویید و قسمت هایی از ناحیه آنتونی A به رنگ آبی دیده می شد. هر دو ناحیه در رنگ آمیزی با نقره كاخال شدیدا رنگ گرفته و مثبت بودند.نتیجه گیری: با توجه به یافته های مطالعه به نظر می رسد، به كار گیری رنگ نقره كاخال به همراه PAS و هماتوكسیلین - ائوزین می تواند در تشخیص افتراقی شوآنوما از سایر تومورهایی با سلول دوكی مفید واقع گردد.
كلید واژه: شوآنوما، نورولموما، رنگ آمیزی هیستوشیمی، PAS، رتیكولین، تری کروم ماسون

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky