توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر مداخله ای تغذیه شیر بر سطح آنزیمهای کبدی در کارگران صنعت رنگسازی pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر مداخله ای تغذیه شیر بر سطح آنزیمهای کبدی در کارگران صنعت رنگسازی pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر مداخله ای تغذیه شیر بر سطح آنزیمهای کبدی در کارگران صنعت رنگسازی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر مداخله ای تغذیه شیر بر سطح آنزیمهای کبدی در کارگران صنعت رنگسازی pdf :

تعداد صفحات:10

چکیده:

حلالهای آلی آروماتیک استفاده گسترده ای در صنایع و مشاغل دارند. در این مطالعه سطح آنزیم های کبدی و تاثیر مداخله ای تغذیه شیر بر کاهش آنها مورد بررسی قرار گرفت. این مطالعه به روش تجربی خود شاهد و مقایسه قبل و بعد روی 62 نفر از کارگران سالن تولید رنگ انجام گردید. اطلاعات دموگرافیک با استفاده از پرسشنامه جمع آوری و آنزیم های کبدی ALT و AST در کارگران اندازه گیری شد. تغذیه 200 سی سی شیر روزانه بین کارگران در سه شیفت کاری آغاز و پس از یکسال مجددا آنزیم های کبدی مورد بررسی قرار گرفت. میانگین سنی افراد مورد پژوهش 8/84±31/5 و میانگین شاخص توده بدنی (BMI) 3/04±24 بود. میزان آنزیم های کبدی بعد از مصرف شیر در کارگران به طور معنی دار (0001>P) کاهش و درصد افراد با سطح AST و ALT غیر طبیعی پس از دوره یکساله مصرف شیر به ترتیب از 22/6% و 11/3% به 1/6% کاهش یافت. با توجه به اینکه مصرف شیر در کاهش آنزیم های کبدی کارگران مورد مواجهه تاثیر گذار بوده، این مداخله می تواند نقش موثری در جلوگیری یا کاهش ضایعات کبدی افراد در معرض خطر داشته باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky