توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر برخی عوامل روی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی سمنو pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر برخی عوامل روی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی سمنو pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر برخی عوامل روی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی سمنو pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر برخی عوامل روی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی سمنو pdf :

تعداد صفحات:14

چکیده:

سمنو یا مالت گندم ازجمله دسرهای سنتی ایران است ولی از آنجایی که برای تهیه سمنو از عصاره جوانه تازه گندم و آردکامل گندم استفاده می شود لذا گونه گندم مورد استفاده و نسبتآرد کامل به گندم اولیه به کار رفته از جمله عمده ترین عوامل موثر برویژگیهای کمی و کیفی محصول نهایی می باشند به همین دلیل در این پژوهش تاثیر گونه گندم هیرمند و طبسی و نیز نسبت های اختلاط آرد برمبنای نسبت آرد مقدار گندم اولیه و در دو سطح 1:2 و 1:3 بربرخی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی عمر ماندگاری و ویژگیهای حسی مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان دد که گونه گندم و نسبت اختلاط آرد با عصاره به تنهایی و بطور همزمان تاثیر معنی داری P<0/05 برویژگیهای اندازه گیری شده داشته و درنهایت گونه هیرمند و نسبت اختلاط آرد در سطح 1:2 از لحاظ تمامی ویژگیهای اندازه گیری شده به عنوان تیمارهای برتر انتخاب شدند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky