مقاله اثر سطوح مختلف ایزوفلاون سویا بر خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی نر و ماده pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف ایزوفلاون سویا بر خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی نر و ماده pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف ایزوفلاون سویا بر خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی نر و ماده pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
این آزمایش جهت بررسی تاثیر سطوح مختلف ایزوفلاون سویا بر خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی نر و ماده اجرا گردید. تعداد 256 قطعه جوجه ی یک روزه ی راس بصورت تصادفی بین تیمارها توزیع شدند. تیمارها شامل جیره ی شاهد بدون افزودنی و جیره ی شاهد +30 و 60 و 90 میلیگرم در کیلوگرم ایزوفلاون بودند.مطابق نتایج استفاده از بالاترین سطح ایزوفلاون موجب افزایش معنی دار وزن نسبی ران ها و سینه (p<./.5) و کاهش معنی دار وزن نسبی چربی جوجه ها شد (p<./.1)،همچنین کاهش وزن نسبی چربی( p<./.1)، بورس فابریسیوس (p<./..1) و طحال (p<./.5) در جنس نر در مقایسه با جنس ماده مشاهده شد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0