توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثرات پودر گیاهان داروئی (آویشن، سرخارگل، سیر) و آنتی بیوتیک بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثرات پودر گیاهان داروئی (آویشن، سرخارگل، سیر) و آنتی بیوتیک بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثرات پودر گیاهان داروئی (آویشن، سرخارگل، سیر) و آنتی بیوتیک بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثرات پودر گیاهان داروئی (آویشن، سرخارگل، سیر) و آنتی بیوتیک بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
هدف از این پژوهش تعیین اثرات گیاهان دارویی (آویشن، سرخارگل و سیر) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر برخی فراسنجه های خونی است. بدین منظور تعداد 1080 قطعه جوجه گوشتی آرین در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار، 4 تکرار و تعداد 45 قطعه جوجه در هر تکرار مورد استفاده قرار گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل گروه کنترل،10گرم در کیلوگرم پودر آویشن، 10 گرم در کیلوگرم پودر سرخارگل، 10 گرم در کیلوگرم پودر سیر، 10 گرم در کیلوگرم پودر آویشن، سیر و سرخارگل و ppm 20 آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بود. جوجه ها به مدت 42 روز با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. جیره های مورد استفاده از نظر انرژی قابل متابولیسم، پروتئین خام، کلسیم، فسفر واسیدهای آمینه ضروری مشابه بودند. نتایج این پژوهش نشان می دهد هیچ یک از تیمارها تاثیر معنی د اری (P<0.05) بر LDL، HDL، تری گلیسرید، کلسترول، آلبومین و گلبولین نداشتند اما میزان پروتئین پلاسما در تیمار آویشن بیشترین مقدار و در تیمار سرخارگل کمترین مقدار را نشان داد(P>0.05).

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky