توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ماندگاری شیرین کننده طبیعی استویا و رابطه آن با اندیس پراکسید در شیرینی کیک یزدی و رولت خامه ای به عنوان دو میان وعده غذایی pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ماندگاری شیرین کننده طبیعی استویا و رابطه آن با اندیس پراکسید در شیرینی کیک یزدی و رولت خامه ای به عنوان دو میان وعده غذایی pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ماندگاری شیرین کننده طبیعی استویا و رابطه آن با اندیس پراکسید در شیرینی کیک یزدی و رولت خامه ای به عنوان دو میان وعده غذایی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ماندگاری شیرین کننده طبیعی استویا و رابطه آن با اندیس پراکسید در شیرینی کیک یزدی و رولت خامه ای به عنوان دو میان وعده غذایی pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
امروزه برای بهبود میان وعده های غذایی مختلف که در فرمولاسیون آن ها از شکر استفاده می شود صورت گرفته که با شیرین کننده های غیر مغذی جایگزین شوند. البته بسیاری از شیرین کننده های موجود دارای مشکلات تغذیه ای می باشد و استفاده از انها نیز امروزه محدود شوده است. در این بین استویا یکی از شیرین کننده های طبیعی است که تا به حال مشکل خاصی برای آن گزارش نشده است. کیک یزدی و شیرینی رولت خامه ای جزء میان وعده های غذایی پر مصرف محسوب می شوند. در این تحقیق به جای شکر از درصدهای مختلف استویا استفاده شد. درصدهای انتخاب شده از استویا برای اضافه کردن به فرمولاسیون های موجود عبارت اند از : 0/1، 0/2، 0/3، 0/4 و 0/5 . بعد از تهیه این دو نوع شیرینی تست اندیس پراکسید بعد از سه هفته اندازه گیری گردید. در این تحقیق با افزایش در مقدار غلظت استویا مقدار این اندیس پراکسید در شیرینی ها کاهش داشت. همچنین می توان گفت افزایش غلظت استویا و کاهش عدد پراکسید رابطه معکوس وجود دارد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky