بهینه سازی فراورش اسیدی پوسته برنج برای بدست آوردن قندهای تخمیر پذیربرای تولید بیواتانول pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهینه سازی فراورش اسیدی پوسته برنج برای بدست آوردن قندهای تخمیر پذیربرای تولید بیواتانول pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فراورش اسیدی پوسته برنج برای بدست آوردن قندهای تخمیر پذیربرای تولید بیواتانول pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
پیچیدگی ساختار مواد لیگنوسلولزی از هیدرولیز آنزیمی جلوگیری می کند که برای آن تبدیل آنها به بیو اتانول نیازمند یک مرحله فرآورش است. هدف از این مطالعه بهینه سازی پیش عمل آوری پوسته برنج با اسید رقیق می باشد. برای به دست آوردن معادلات رگرسیون در تابع متغیرها )غلظت اسید و زمان حرارت دهی( از طرح کامپوزیت مرکزی استفاده شد. شرایط بهینه و مطلوب توسط تابع مطلوبیت به دست آمد. بعنوان یک راهکار برای به دست آوردن بهترین مواد جامد برای تولید اتانول بوسیله ی تجزیه قندهای کم کننده تخمیر، بهینه سازی پیش تیمارها به دنبال سه سناریو انجام شد. بهینه برای شرایطی انتخاب شد که گلوکان ها در جامد و گزیلوز در مایع 0/3 درصد w/v از اسید سولفوریک و 33 دقیقه را به حداکثر میرساند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0