توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی گیاهان دارویی مورد استفاده در سالمندان ساکن شهرکرد، سال 1388 pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی گیاهان دارویی مورد استفاده در سالمندان ساکن شهرکرد، سال 1388 pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی گیاهان دارویی مورد استفاده در سالمندان ساکن شهرکرد، سال 1388 pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی گیاهان دارویی مورد استفاده در سالمندان ساکن شهرکرد، سال 1388 pdf :

مقاله بررسی گیاهان دارویی مورد استفاده در سالمندان ساکن شهرکرد، سال 1388 pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه 27 تا 32 منتشر شده است.
نام: بررسی گیاهان دارویی مورد استفاده در سالمندان ساکن شهرکرد، سال 1388
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سالمندان
مقاله شهرکرد
مقاله گیاهان دارویی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سالمندان اغلب به بیماری های مزمن مبتلا می باشند. این افراد معمولا بدون تجویز پزشک معالج و به شکل فزاینده ای از گیاهان دارویی استفاده می کنند. مطالعه حاضر با هدف تعیین انواع گیاهان دارویی مورد استفاده و کاربرد آنها در سالمندان ساکن شهرکرد سال 1388 انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی تعداد 400 نفر سالمند 60 سال و بالاتر دارای پرونده بهداشتی در مراکز بهداشتی و درمانی شهر شهرکرد به صورت آسان انتخاب شدند. داده ها با استفاده از پرسشنامه خودساخته جمع آوری و با آزمون آماری کای دو تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها: 744% از نمونه های مورد بررسی از گیاهان دارویی استفاده می کردند. بیشترین علل مصرف به ترتیب فراوانی سرماخوردگی، دردهای معده، سردرد، پادرد و فشار خون و بیشترین گیاهان دارویی مورد استفاده به ترتیب آویشن، گل گاو زبان، خاکشیر، گل برنجاسب و شیرین بیان بود. 91% از سالمندان معتقد بودند که گیاهان دارویی در درمان بیماری آنها موثر بوده است. در این مطالعه ارتباط معنی دار آماری بین جنس، سن، تحصیلات و شغل سالمندان و مصرف گیاهان دارویی مشاهده نشد (P>0.05).
نتیجه گیری: با توجه به مصرف نسبتا زیاد گیاهان دارویی در سالمندان ، لزوم اطلاع رسانی صحیح در سطح جامعه نسبت به عوارض و تداخلات احتمالی و انجام مطالعات بیشتر در خصوص اثربخشی و عوارض احتمالی آنها ضرورت دارد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky