توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دیسپرز کردن نانولوله های کربنی در محیط آبی به منظور استفاده در نانوکامپوزیت های زمینه سرامیکی pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دیسپرز کردن نانولوله های کربنی در محیط آبی به منظور استفاده در نانوکامپوزیت های زمینه سرامیکی pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دیسپرز کردن نانولوله های کربنی در محیط آبی به منظور استفاده در نانوکامپوزیت های زمینه سرامیکی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دیسپرز کردن نانولوله های کربنی در محیط آبی به منظور استفاده در نانوکامپوزیت های زمینه سرامیکی pdf :

مقاله دیسپرز کردن نانولوله های کربنی در محیط آبی به منظور استفاده در نانوکامپوزیت های زمینه سرامیکی pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در نانو مواد (تحقیقات مواد نانو كامپوزیتی) از صفحه 11 تا 16 منتشر شده است.
نام: دیسپرز کردن نانولوله های کربنی در محیط آبی به منظور استفاده در نانوکامپوزیت های زمینه سرامیکی
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نانولوله های کربنی
مقاله دیسپرز شدن
مقاله گروه های عاملی
مقاله نانوکامپوزیت های زمینه سرامیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در کار حاضر، جهت ایجاد گروه های عاملی بر روی سطح نانولوله های کربنی، آنها در محیط آبی به صورت کاملا هموژن دیسپرز شدند. از این رو، ابتدا نانولوله های کربنی در محیط های اسیدی مختلف از قبیل اسید نیتریک/اسید سولفوریک و اسید نیتریک/اسید سولفوریک/اسید کلریدریک دیسپرز شدند. سپس جهت بررسی ایجاد گروه های عاملی روی سطح نانولوله ها، از تکنیک های طیف سنجی رامان، طیف سنجی مادون قرمز و آنالیز توزین حرارتی استفاده گردید. با استفاده از این تکنیک ها حضور گروه های عاملی کربوکسیلیک (–COOH) و هیدروکسیل (–OH) بر روی سطح نانولوله های کربنی اثبات شد. بهترین محلول اسیدی برای ایجاد گروه های عاملی و مقدار بهینه نانولوله ها در آب با استفاده از تکنیک اسپکتروفتومتر (UV-Vis) مشخص شد. نتایج به دست آمده توسط اسپکتروفتومتر (UV-Vis) نشان داد که بهترین محلول اسیدی، محلول حاوی اسید نیتریک/اسید سولفوریک/اسید کلریدریک و مقدار بهینه نانولوله های کربنی در 100cc آب، 01 گرم می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky