توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی چند روش معمول در تعیین نقطه محور لولایی pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی چند روش معمول در تعیین نقطه محور لولایی pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی چند روش معمول در تعیین نقطه محور لولایی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی چند روش معمول در تعیین نقطه محور لولایی pdf :

مقاله بررسی چند روش معمول در تعیین نقطه محور لولایی pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از صفحه 221 تا 227 منتشر شده است.
نام: بررسی چند روش معمول در تعیین نقطه محور لولایی
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیومكانیك
مقاله مفصل گیجگاهی فكی
مقاله رابطه مركزی
مقاله اكلوژن دندانی
مقاله آرتیكولاتورهای دندانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: تعیین دقیق نقطه محور لولایی جهت انتقال رابطه محوری به آرتیكولاتور تاثیر زیادی در كاهش خطاهای اكلوزالی خواهد داشت. با توجه به پرهزینه و زمان بر بودن استفاده از روش كینماتیك جهت تعیین نقطه محور لولایی روش های تقریبی مختلفی ارایه شده اند كه در مورد میزان دقت این روش ها تاكنون تحقیقات مختلف، نتایج متفاوت و متناقضی را نشان داده اند. هدف از انجام این پژوهش بررسی چند روش اختیاری معمول تعیین نقطه محور لولایی و معرفی روشی دقیق تر كه كمترین اختلاف را با نقطه كینماتیك داشته باشد، می باشد.
مواد و روشها: در این تحقیق cross sectional، نمونه گیری به صورت ترتیبی (sequential) تا رسیدن به عدد 40 انجام گرفت. تعداد 40 نمونه 21 تا 37 ساله كه از نظر مفصل TMJ سالم بودند طبق فرم اطلاعاتی انتخاب شدند. ابتدا نقطه محور لولایی دقیق توسط مكان یاب محور لولایی در هر نمونه در سمت چپ و راست تعیین گردید. سپس، نقاط اختیاری بایرون، گایزی و تتراك و لاندن نیز طبق تعریف توسط خط كش در هر نمونه تعیین و بر روی صورت علامت گذاری شدند. پس از آن، فاصله هر نقطه اختیاری با نقطه دقیق در سمت چپ و راست اندازه گیری و در فرم اطلاعاتی ثبت شد. داده ها با استفاده از آزمون های ANOVA وt مورد بررسی قرار گرفتند.
یافته ها: با توجه به نتایج حاصل از تحقیق حاضر، روش بایرون به طور معنی داری دقیق تر از روش های دیگر بود و در 888% نمونه ها در فاصله 3 میلی متر نقطه كینماتیك قرار داشت. دو نقطه دیگر نسبت به هم اختلاف معنی داری نشان ندادند.
نتیجه گیری: از نتایج تحقیق چنین برمی آید كه نقطه بایرون به عنوان یك روش اختیاری از دقت بالایی برخوردار بوده، با توجه به نزدیكی آن به نقطه دقیق محور لولایی، استفاده از این روش پیشنهاد می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky