توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرمراحل مختلف رسیدگی میوه در زمان برداشت، بر عمر انبارمانی میوه سیب رقم گلاب اصفهان در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرمراحل مختلف رسیدگی میوه در زمان برداشت، بر عمر انبارمانی میوه سیب رقم گلاب اصفهان در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرمراحل مختلف رسیدگی میوه در زمان برداشت، بر عمر انبارمانی میوه سیب رقم گلاب اصفهان در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرمراحل مختلف رسیدگی میوه در زمان برداشت، بر عمر انبارمانی میوه سیب رقم گلاب اصفهان در pdf :

تعداد صفحات:6

چکیده:

هدف از این پژوهش، تعیین زمان برداشت بهینه میوه سیب رقم ,گلاب اصفهان، برای افزایش عمر نگهداری آن در انبار بود. میوه ها در 4 مرحله مختلف رسیدگی شامل تعداد 63 و 71 و 80 و 90 روز پس از مرحله تمام گل، برداشت و در دمای 2 درجه سانتی گراد و رطوبت 85 درصد نگهداری شد. با افزایش درجه رسیدگی میوه، درصد کاهش وزن و سفتی بافت میوه، کاهش و م قدار مواد جامد محلول افزایش نشان داد. در پایان دوره انبارمانی کمترین درصد کاهش وزن و مناسب ترین سفتی بافت مربوط به میوه های برداشت سوم ( 80 روز پس از تمام گل) بود. همچنین بیشترین درصد مقدار مواد جامد محلول در میوه های برداشت سوم مشاهده شد. در مجموع، بررسی تغییرات شاخص های فیزیکوشیمیائی میوه در طول دوره انبارمانی، نشان داد که میوه های برداشت سوم، به طور معنی داری، بهتر از برداشت های دیگر کیفیت خود را حفظ کرده و بالاترین بازارپسندی را در پایان انبارمانی دارا بود. از این رو زمان برداشت بهینه به منظور افزایش عمر انبارمانی میوه سیب ,گلاب اصفهان،، در زمانی که میوه ها دارای میزان سفتی 2/21 کیلوگرم، مقدار مواد جامد محلول 12/68 درصد و میزان اسید آلی 268/1 میلی گرم بود، به دست آمد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky