توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه منشاء عناصر فلزی در رسوبات آبراههای منطقه قاسمآباد با استفاده از روشهای آماری چندمتغیره و واریوگرافی در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه منشاء عناصر فلزی در رسوبات آبراههای منطقه قاسمآباد با استفاده از روشهای آماری چندمتغیره و واریوگرافی در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه منشاء عناصر فلزی در رسوبات آبراههای منطقه قاسمآباد با استفاده از روشهای آماری چندمتغیره و واریوگرافی در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه منشاء عناصر فلزی در رسوبات آبراههای منطقه قاسمآباد با استفاده از روشهای آماری چندمتغیره و واریوگرافی در pdf :

تعداد صفحات:10

چکیده:

در این تحقیق با برداشت 324 نمونه رسوب آبراههای از منطقه قاسمآباد به وسعت 58 کیلومترمربع و تعیین غلظت عناصر فلزی ناهنجار به روش ICP-MS و پی بردن به منشاء احتمالی آنها با استفاده از روش تحلیل مولفههای اصلی (PCA) و تحلیل واریوگرام تعیین گردید. نتایج حاصل از این روشها به طور قابل توجهی یکدیگر را تایید میکنند که بیانگر کارایی آنها در متمایز ساختن منشاء ناهنجاریهای فلزی در نمونههای رسوب آبراههای است. نتایج بدست آمده از روش PCA نشان میدهد که فلزات مورد بررسی در سه مولفه اصلی که مجموعاً 85% از واریانس کل را تشکیل میدهند قرار میگیرند. به طوریکه مولفه اول شامل Ni و Mg ،K ،Cr ،Cu ،Ca ،Na و کانیهای رسی است که در ارتباط با فرایندهای لیتوژنیک میباشد. مولفه دوم شامل Cd و Pb ،Zn ،Fe ،Ag ،As است که احتمالاً با فرایندهای کانهزایی سوپرژن منطقه مرتبط است. پردازشهای آماری و محاسبه پارامترهای مربوط به واریوگرامهای تجربی نیز نشان میدهند که پارامتر NSR به ترتیب از0/001 برای Cd و As تابیش از0/310 برای Zn و Pb تغییر میکند. براساس تحلیل واریوگرامها فلزاتی چون آهن، مس، نیکل و کروم که نسبت NSR آنها کمتر از 0/25 است عمدتاً منشاء اندوژنیک یا لیتوژنیک داشته و در برابر فلزاتی چون سرب و روی که نسبت NSR آنهابیش از0/25 است عمدتاً تحت تاثیر عوامل اگزوژنیک مانند معدنکاری قدیمه قرار گرفتهاند. بالا بودن مقدار فاصله تاثیر سرب وروی نیز دلیل دیگری بر تاثیر عوامل اگزوژنیک بر غلظت آنها میباشد. نتایج حاصل از این تحقیق به طور کلی نشان میدهد که استفاده روشهای آماری چندمتغیره در کنار روشهای تحلیل مکانی (واریوگرافی) میتواند رهیافتی مناسب جهت متمایز ساختن منشاء طبیعی ار غیرطبیعی فلزات در نمونه های رسوب آبراههای است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky