توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر موسیقی در ورزش در pdf دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر موسیقی در ورزش در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر موسیقی در ورزش در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر موسیقی در ورزش در pdf :

ورزش در هزاره جدید
ورزش در هزاره جدید فراتر از امری تشریفاتی و یا نوعی سرگرمی است، شركت در ورزش یك امر انسانی است و برای تمامی انسانها در هر سنی جهت رسیدن به زندگی سالم كاملاً ضروری و لازم است. ورزشها از بازی و فعالیتهای بدنی گرفته تا ورزشهای رقابتی سازمان یافته نقشی مهم در تمام جوامع دارند، ورزش برای رشد و نمو یك كودك حیاتی است. ورزشها ارزشهای اصولی مانند همكاری و احترام متقابل را آموزش می دهند و باعث ارتقاء سلامتی و كاهش بیماریهای احتمالی می شوند. ورزش بعنوان یك نیروی اقتصادی وارد، برجسته و اشتغال زا موجب توسعه منطقه ای شده، انسانها و جوامع را گرد هم آورده و پلی بین فرهنگ ها و گونه های نژادی برقرار می كند .

ورزش بعنوان یك وسیله ضروری برای حل بسیاری از تقابل های موجود با توسعه و صلح در جهت دستیابی به اهداف هزاره كمك می كند. ورزش در تمامی اشكال فعالیت جسمانی به آمادگی جسمانی ، سلامت روانی و عقلانی و تقابل های متفاوت اجتماعی كمك می كند . این امر شامل بازی های جهانی ، بومی و سنتی ، تفریحات و ورزشهای رقابتی یا انگیزشی سازمان یافته اتلاق می شود.

تاثیرموسیقی هنگام ورزش کردن برکودکان )بازی(

موسیقی می تواند یک عامل محرک برای ما در هرلحظه از زندگی باشد.در ابتدا ما نمی توانیم سبک خاصی را به کودکانمان تحمیل کنیم ولی پیشنهاد ما این است که از موسیقی هایی که محرک های خوبی هستند در هنگام ورزش کردن استفاده کنیم، به عنوان مثال سبک Techno سبک خوبی برای این کار می باشد. چرا این سبک از موسیقی را پیشنهاد می کنیم؟ زیرا شدت و سرعت Tempo این سبک ناخودآگاه ما را به حرکت درمی آورد و این حرکات را اگر ما فرم و نظم خاصی به آنها دهیم حرکات فرمیک و یا ورزشی می توانیم نامگذاری کنیم که تعداد آنها و فرم صحیح شان باید مشخص باشد تا انرژی زیادی از ما هدر نرود و خستگی بعد از این حرکات به جای شادابی برای ما باقی نماند. اگر هرروز صبح در کنار

فرزندانمان ورزش کنیم و آنها را به این امر عادت دهیم که فقط روزانه با موزیک 30 دقیقه ورزش کنند، بعد ازیک مدت سیستم بدن به این برنامه روزانه عادت می کند و این عادت موجب سلامتی بدن می شود که در آینده آن شخص نشان داده می شود. صبح ها ازموسیقی برای کودکانمان استفاده کنیم و حس حاکم بر فضایی که آنها دوست دارند را برایشان ایجاد کنیم، اگر ما بتوانیم ورزش را در این برنامه روزانه قرار دهیم یک برنامه تقریبا کامل را برای آنها درست کرده ایم.

بازی بویژه در نزد كودكان به هرگونه فعالیت بدنی مفرح و گروهی اتلاق می شود كه اغلب بدون ساختاری خاص و فارغ از قوانین است.
تفریح
تفریح از بازی سازمان یافته تر است و در حالت عمومی منحصر به فعالیتهای بدنی در اوقات فراغت می شود. ورزش از تفریح هم سازمان یافته تر بوده و قواعد و ضوابطی دارد و به شكل مسابقه برگزار می شود. شایان ذكر است بازی، تفریح جسمانی و ورزش همگی فعالیتهایی هستند كه آزادانه برای لذت و شادمانی انتخاب می شوند.

فواید مشاركت در ورزش
مشاركت در ورزش فواید جسمانی بارزی دارد و باعث افزایش توان مردم برای زندگی طولانی و سالم، ارتقاء سلامتی ، افزایش امید به زندگی و كاهش احتمالی بیماریهای مهمی از جمله بیماریهای قلبی ، دیابت و سرطانهای خاص می شود . ورزش دارای فواید اجتماعی روانی بسیاری از قبیل ترویج هم گرایی اجتماعی ، آموزش روشها ، مكانیسم های پیروز شدن و نیز كاهش افسردگی می باشد.

 

ورزش به مثابه فرهنگ
ورزش به مثابه فرهنگ است و هنر بخش مهمی از فرهنگ و شكوه و ماندگاری آن را می سازد . هنر ، ورزش را مجسم می سازد و با جذابیت هنری مردم بیشتر به ورزش جذب می شوند و جشنواره های ورزشی توام با موسیقی و سایر هنرها و آداب و رسوم و فرهنگ ملتها نقش مهمی در تعامل بین فرهنگ ها و مبادلات فرهنگی ایفا می كند.

ورزش و موسیقی
در مورد ورزش و موسیقی سابقه آن بیشتر به بازیهای بومی ، محلی و سنتی و رقص های آئینی باز می گردد و در همه اعصار ما شاهد ارتباط تنگاتنگ بین ورزش و موسیقی و هنر بوده ایم . در فرهنگ ایرانی ورزش به ویژه در شكل ورزش باستانی آمیخته با هنر و ادب و موسیقی بوده است و ضرب مرشد ریتم ورزش را شكل داده است و ورزشكاران با ضرب مرشد به وجد آمده و در جهت تقویت قوای جسمی و روحی خود كوشیده اند . ورزش باستانی بعنوان میراث فرهنگی مشترك ما و مردم منطقه است. ورزش باستانی در افغانستان به نام ضرب و میل معروف است . این ورزش در افغانستان علاوه بر ضرب با سازهای محلی دیگری اجرا می شود . در كشتی های محلی باچوخه در خراسان و یا كشتی های سنتی در گیلان و یا در مراسم چوب بازی در استان فارس، همواره شاهد آمیختگی فعالیتهای ورزشی با موسیقی از گذشته های دور در كشورمان بوده ایم.

 

پژوهش و موسیقی
پژوهش ها نشان می دهد كه ورزشكاران از شنیدن موسیقی در حین انجام ورزش و حركات ورزشی و تمرینات فیزیكی لذت می برند . خواه این موسیقی با شور و حال زیاد باشد و یا یك نوع موسیقی آرام ، بسیاری مواقع مشاهده می شود كه ورزشكاران در طول انجام حركات تمرینی و ورزشی از گوشی های یك واكمن صدای آن را می شنوند . شنیدن موسیقی برایشان رضایت بخش و آرامش دهنده است. بسیاری از ورزشكاران بر این باورند كه موسیقی در دستیابی به آرامش و راحتی آنان (ریلكسیشنRelaxation ) به آنها كمك می كند. همانگونه كه در تمرینات ایروبیك و یا هوازی مدرن شاهد هستیم این تمرینات با استفاده از ریتمهای مناسب و لازم برای بازدهی یكنواخت در عملكرد ورزشی موثر است. نظیر چنین برنامه هایی را می توانید روزانه در برنامه های صبحگاهی و نرمش صبحگاهی تلویزیون مشاهده نمایید.

موسیقی سرعت ورزشكاران و كیفیت بازده آنها ارتقاء می دهد
برخی بر این باورند در یك جلسه تمرینی با موسیقی سرعت ورزشكاران و كیفیت بازده آنها ارتقاء پیدا می كند. سوال اینجاست آیا موسیقی واقعاً تا این حد سودمند است ؟ به منظور اثبات این موضوع یك تیم پژوهشی در دانشگاه ایالت Southern Connecticut تحقیقی را بر روی 12 نفر از اعضای تیم بسكتبال پسران این دانشكده شروع كردند.
در این آزمایش نمونه ها می بایست روی تردمیل به قدری بدوند تا با صرف و تحلیل انرژی آنها سرعت فعالیت قلبشان نهایتاً به حدود 90 – 85 درصد در سه حالت مختلف برسد.
در اولین حالت : ورزشكاران به موسیقی شاد و پرتحرك و شلوغ راك گوش كردند.

در حالت دوم : ورزشكاران به صدای محیطی كه در آن مسابقه بسكتبال برگزار می شود گوش دادند
در حالت سوم : هیچ نوع موسیقی و صدایی پخش نشد.

نتیجه : در حالت اول كه ورزشكاران به موسیقی شاد و پرتحرك گوش می دهند موجب می شود نیرو و توانایی آنها افزایش یافته و راحت تر مسیر ناهموار را بدوند.
بهرحال ، در هر سه حالت فوق ، انرژی و تلاش مصرفی و سرعت فعالیت قلب یكسان بوده است. این وضعیت نشان دهنده این است كه موسیقی احساس فشار را راحتتر و یا میزان استرس عروق قلبی را كاهش نمی دهد.

با این حال مدت زمانی كه ورزشكاران می توانستند در حین گوش دادن به موسیقی شاد و پرتحرك روی تردمیل بمانند و به دویدن ادامه دهند حدود 4 دقیقه بیشتر از زمانی بود كه به هیچ نوع موسیقی گوش نمی دادند. این تاثیر موسیقی از نظر آماری آن چنان واضح نبوده ، مگر زمانی كه این نوع آزمایش از میان تعداد زیادی از ورزشكاران گرفته شود.

موسیقی طول مدت تمرین و استقامت را افزایش می دهد
موسیقی شاد و پرتحرك و شلوغ تاثیر فیزیولوژیكی ظاهری روی ورزشكار ندارد، اینطور بنظر می رسد كه طول مدت تمرین و استقامت را افزایش می دهد و احتمالاً در ورزشكاران احساس توانایی و قدرت بیشتری بوجود می آورد و موجب میشود تا به تحلیل انرژی و نیروی خود توجه نكنند.

قابل ذكر است آزمایشی متناقض با مورد نامبرده شده در Connecticut در دانشگاه Newcastle استرالیا انجام شد كه نتیجه این آزمایش حاكی از آن بود و كه موسیقی می تواند میزان فعالیت عروق قلبی را افزایش دهد و لیكن لزوماً موجب افزایش تناسب حركات ظاهری و استقامت نمی شود.
پژوهش دانشگاه Newcastle استرالیا
آزمایشی كه در دانشگاه Newcastle انجام شد در یك دوره ده ساله بر روی تاثیرات موسیقی بر فعالیتهای فیزیكی انجام شد . بررسی ها حاكی از آن بود كه موسیقی شاد و تند (Fast-Tempo) موجب موارد زیر گردید:
1- میزان خرید را در یك سوپر ماركت افزایش داد.
2- سرعت جویدن آدامس را در میان مشتریان یك كافه تریا افزایش داد.
3- وضعیت ظاهری و حركتی كودكان آسیب دیده ذهنی بهبود بخشید.
4- میزان فعالیت در اتاقهای طراحی معماری را افزایش داد.
مطالعات محدودی در زمینه این موضوع كه ” آیا موسیقی بر بهبود اجرای ورزشكاران تاثیر می گذارد؟ ” انجام شده است. در دانشگاه Newcastle آزمایش دیگری بر روی 20 نفر از دانشجویان آن دانشگاه انجام شد كه به موسیقی پرضرب راكFast-Tempo rock) ) كه توسط گروهی بنام Underworld ضبط شده است گوش دادند. در این پژوهش دانشجویان هنگامی كه به موسیقی شاد و پر تحرك گوش می دادند می بایست عمل بشین پاشو را به صورت قدرتی در زمان 30 ثانیه انجام دهند.
گروه 20 نفره دوم قبل از 30 ثانیه بشین و پاشو فقط تصور ذهنی داشتند و هیچ نوع موسیقی برای آنها پخش نشد.
نتیجه این تحقیق نشان داده است كه نتیجه عملكرد گروه اول بهتر بوده است.
تحقیقات در دانشگاه Newcastle نشان می دهد كه موسیقی می تواند تاثیر آرام بخشی قبل از انجام حركات فیزیكی و مصرف انرژی داشته باشد ، همچنین زمانی كه با تصور ذهنی مناسبی همراه شود، تاثیر تحریك كننده ای بر فعالیت سیستم عروق قلبی خواهد داشت.
بهرحال شواهد و مدارك محكم معدودی وجود دارد كه هنگامی كه ورزشكاران قبل از انجام حركات ورزشی به موسیقی گوش فرا دهند اثرات آرام كننده و یا بشاش كننده آن موجب ترفیع و افزایش كیفیت نمایشها و حركات ظاهری شود.
تحقیق جدید دانشگاه Connecticut اثبات كرده كه چنانچه در طول زمان انجام تمرین و ورزش، ورزشكار به موسیقی گوش دهد كیفیت بازدهی كار آن بالا می رود. ورزشكارانی كه در طول انجام تمرینات در یك جلسه ورزش به موسیقی گوش می دهند، نهایتاً در مسیر درستی قرار می گیرند.
موسیقی ایرانی مجموعه ای غنی از ملودی های باستانی

در مورد موسیقی ایرانی بایستی اشاره كرد این موسیقی به مجموعه بسیار غنی از ملودیهای باستانی ایران اتلاق می شود كه خواستگاه آن فرهنگ و تمدن سرزمین ایران بوده است. این ملودی ها از دیرباز و از كهن ترین ادوار تاریخی حداقل 3500 سال قبل از میلاد به روش سینه به سینه به طور فرهنگ شفاهی از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است در جریان این انتقال از تحولات اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی زمان خود تاثیر پذیرفته است.

در اواخر دوران قاجار توسط خاندان فراهانی علی اكبر فراهانی وپسرانش میرزا عبدالله و میرزا حسین قلی موسیقی ایرانی سازماندهی و بر اساس پیوند هم خانوادگی و ملاحظات فنی در قالب هفت دستگاه وپنج آواز و تعداد زیادی گوشه ( 200 الی 400 ) تحت عنوان ردیف تدوین شده است. این ردیف با عنوان ردیف سازی بنام راویان خود مثل میرزا عبدالله، میرزا حسین قلی ، موسی خان معروفی و علی اكبرخان شهنازی شناخته می شود كه اصلی ترین رپراتور آموزشی موسیقی ایرانی محسوب می گردد. موسیقی ایرانی بمعنای واقعی در اصل موسیقی است كه در شكل بدیع و خلاق برگرفته و ملحم از ردیف بوسیله هنرمندان ناب و راستین اجرا و تولید می شود. (سنت و موسیقی ایرانی – عین الله مسیب زاده)
ضرورت تدوین ومعرفی علمی موسیقی زورخانه ای

یكی از نیازهای موجود ورزش كشور با توجه به شكل گیری فدراسیون بین المللی ورزش باستانی موضوع استاندارد سازی ورزش باستانی است و در این خصوص لازم است اساتید و هنرمندان موسیقی ایرانی درخصوص تدوین و معرفی علمی موسیقی زورخانه ای اقدام نمایند و پژوهش در این زمینه یكی از نیازهای مهم خواهد بود كه در این خصوص از همكاری هنرمندان استقبال می نماییم

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky