توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی بیوانفورماتیکی خواص پیوندی بتالاکتوگلوبولین گاوی طبیعی و جهش یافته A86Q در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بیوانفورماتیکی خواص پیوندی بتالاکتوگلوبولین گاوی طبیعی و جهش یافته A86Q در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیوانفورماتیکی خواص پیوندی بتالاکتوگلوبولین گاوی طبیعی و جهش یافته A86Q در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بیوانفورماتیکی خواص پیوندی بتالاکتوگلوبولین گاوی طبیعی و جهش یافته A86Q در pdf :



تعداد صفحات:5
چکیده:
بتا -لاکتوگلوبولین -Lg پروتئین اصلی مایع آبپنیر شیر با پروتئین پیوند کنندهی رتینولRBP پلاسما شباهت ساختاری زیادی دارد.این پروتئین، در محیط اسیدی معده و در برابر پروتئولیز آنزیم پپسین در معده مقاوم است. ساختار سوم-Lgاز 9 رشتهیغیرموازی تشکیل شدهاست که، مسئول شکلگیری حفرهیمیباشند-Lgبهعنوان عضوی از خانوادهی لیپوکالینها تمایل زیادی به تشکیل پیوندترکیبات آبگریز و آمفیفیلیک از جمله رتینول، اسیدهای چرب، فسفولپیدها و ترکیبات آروماتیک دارد، بنابراین در بدن انسان بهعنوان حاملی مناسب جهت انتقال لیگاندها و داروهای آبگریز وآمفیفیل مطرح میشود. بیوتین یک ویتامین محلول در آب است که در واکنش های انتقالCO2 در متابولیسم اسیدهای چرب کربوهیدراتها و اسیدهای آمینه شرکت دارد. در این مطالعه اتصال بیوتین به-Lgگاوی طبیعی و همچنین پروتئین حاوی یک جهش در نزدیکی حفرهی کالیکس بررسی شدهاست. پس از همولوژی مدلینگ -Lgجهشیافته، مطالعات داکینگ مولکولی بیوتین با نرم افزارArguslab4.0.1انجام شد. نتایج بیانگر اتصال بیوتین به هر.دو پروتئین واثر مطلوب جهش در افزایش قدرت اتصال لیگاند به پروتئین میباشد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky