توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تهیه و تحلیل منحنی سنجه دبی حوزه آبخیز جنگلی آموزشی كجور در مقیاس های گوناگون زمانی در pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه و تحلیل منحنی سنجه دبی حوزه آبخیز جنگلی آموزشی كجور در مقیاس های گوناگون زمانی در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و تحلیل منحنی سنجه دبی حوزه آبخیز جنگلی آموزشی كجور در مقیاس های گوناگون زمانی در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه و تحلیل منحنی سنجه دبی حوزه آبخیز جنگلی آموزشی كجور در مقیاس های گوناگون زمانی در pdf :

مقاله تهیه و تحلیل منحنی سنجه دبی حوزه آبخیز جنگلی آموزشی كجور در مقیاس های گوناگون زمانی در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران از صفحه 17 تا 26 منتشر شده است.
نام: تهیه و تحلیل منحنی سنجه دبی حوزه آبخیز جنگلی آموزشی كجور در مقیاس های گوناگون زمانی
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استان مازندران
مقاله حوزه آبخیز کجور
مقاله رگرسیون دو متغیره
مقاله مقیاس زمانی و منحنی دبی- تراز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اندازه گیری دایمی دبی رودخانه حتی در شرایط عادی مشکل و هزینه بر است. مشکل یاد شده بویژه در شرایط وقوع سیلاب ها افزایش می یابد. به همین منظور سعی می شود با اندازه گیری تراز آب و دبی های متناظر آن در شرایط ویژه مبادرت به تهیه منحنی سنجه دبی و یا رابطه بین دبی و تراز نمود. در این پژوهش منحنی سنجه دبی با استفاده از روابط دبی- تراز در مقیاس های زمانی گوناگون شاخه بالارونده و پایین رونده هیدروگراف رگبار، مجموع داده های روزانه، ماهانه و فصلی به وسیله رگرسیون دو متغیره و رابطه اصلی حاکم بر آن در حوزه آبخیز جنگلی آموزشی كجور با مساحت 13263 هکتار واقع در استان مازندران مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که روابط محاسبه شده در هر مقیاس زمانی منحصر به فرد بوده و رابطه یاد شده را نمی توان برای مقیاس زمانی دیگر بکار برد. یافته های پژوهش ضمن تایید برتری دقت و کارآیی مدل های رگرسیونی بر شیوه کلاسیک، بیانگر دست یابی به مدل های خطی و توانی سنجه های دبی با ضریب همبستگی كمینه 58 درصد، خطای نسبی تخمین و تایید بیشینه به ترتیب 70 و 75 درصد، مجموع میانگین مربعات خطای کم تر و ضریب کارآیی كمینه 35 درصد در تمامی پایه های زمانی بوده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky