توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر پنج تکنیک مختلف آماده سازی کانال بر آناتومی اولیه کانال های شبیه ‌سازی شده دارای انحنای شدید در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر پنج تکنیک مختلف آماده سازی کانال بر آناتومی اولیه کانال های شبیه ‌سازی شده دارای انحنای شدید در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر پنج تکنیک مختلف آماده سازی کانال بر آناتومی اولیه کانال های شبیه ‌سازی شده دارای انحنای شدید در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر پنج تکنیک مختلف آماده سازی کانال بر آناتومی اولیه کانال های شبیه ‌سازی شده دارای انحنای شدید در pdf :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)

تعداد صفحات :16

زمینه و هدف: ایجاد یك شكل مخروطی ایده‌آل در كانال های دارای انحنا و یا در دندان هایی كه سیستم كانال ریشه پیچیده دارند، به آسانی امكان ‌پذیر نیست. در این حالت، پیچیدگی مورد به طور قابل توجهی افزایش یافته و ممكن است تكنیك ‌های آماده ‌سازی كه در موارد ساده‌ تر نتایج مطلوبی داشتند، موفقیت آمیز نباشند. مطالعه حاضر با هدف ارزیابی تاثیر پنج تکنیک مختلف آماده ‌سازی کانال بر آناتومی اولیه کانال های شبیه ‌سازی شده دارای انحنای شدید، انجام شد.روش بررسی: در این مطالعه آزمایشگاهی، 100 بلوک از جنس پلی ‌استر ساخته شد که همه دارای کانالی با زاویه انحنای 45o، شعاع انحنای حدود 2.55 میلیمتر و طول قسمت مستقیم 8 میلیمتر بودند، سپس نمونه‌ها به 5 گروه آزمایشی تقسیم شدند (20 کانال در هر گروه) و آماده‌سازی کانال ها با تکنیک های Step-back،Balanced force, Passive step-back با استفاده از فایل ‌های Flex-R و Ni-Tiدستی و hybrid (Step-down-Step-back) با استفاده از فایل های Ni-Tiچرخشی XtremRace صورت گرفت. پس از آن تصاویری که قبل و بعد از آماده‌ سازی با استفاده از دوربین دیجیتالی تهیه شده بودند روی هم قرار داده شد و با استفاده از برنامه کامپیوتری آنالیز تصویر، عرض های قبل و بعد از اینسترومنتیشن در 5 نقطه اندازه گیری و مقایسه شدند: 1- ناحیه مدخل کانال (O) 2- نقطه مابین نقطه شروع انحنا تا مدخل کانال (HO) 3- نقطه شروع انحنا (BC) 4- نقطه قله انحنا (AC) 5- نقطه پایانی آماده‌سازی کانال (EP). زمان آماده سازی، تغییرات طول کارکرد و شكستگی و تغییر شكل اینسترومنت ها نیز در هر گروه بررسی شد و داده‌ های به دست آمده با استفاده از آزمون های آماری ANOVA و كروسكال والیس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. P<0.05 به عنوان سطح معنی ‌داری در نظر گرفته شد.یافته‌ ها: در نقطهEP ، جا به‌ جایی کانال در تمامی گروه‌ ها به سمت خارج از انحنا بود، ولی از این نظر اختلاف معنی ‌داری بین گروه ‌های مختلف وجود نداشت (P>0.05). در نقطه BC، جهت جا به‌ جایی تمام کانال ها به سمت داخل انحنا بود. در این نقطه، هم از نظر جهت و هم مقدار جابه‌جایی بین گروه‌ های مختلف، تفاوت آماری معنی ‌داری وجود داشت، به طوری که متوسط مقدار جابه‌جایی در گروه Passive step-back، بیشترین و در گروه hybrid، کمترین مقدار بود. تنها اینسترومنت‌ های شکسته و تغییر شکل یافته، فایل ‌های Flex-R بودند. کمترین مدت زمان آماده سازی مربوط به گروهXtremRace و بیشترین در گروه Passive step-back بود (P<0.001).نتیجه ‌گیری: به طور کلی در مطالعه حاضر، تکنیک ‌هایی که در آنها از فایل‌ های نیکل تیتانیوم استفاده شده بود، انحنای کانال را به میزان کمتری تغییر داده بودند. سریع ترین تکنیک که کمترین تغییر را در انحنای کانال ایجاد نموده بود، اینسترومنتیشن با فایل ‌های چرخشی XtremRace بود.
كلید واژه: شکل‌دهی، کانال شبیه‌سازی شده، Step-back؛ Passive step-back؛ Balanced force؛ XtremRace

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky