توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر NAA,BA برفاکتورهای فیزیولوژیکی رنگیزه های فتوسنتزی قندوپروتئین دریولاف Avenasativa تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر NAA,BA برفاکتورهای فیزیولوژیکی رنگیزه های فتوسنتزی قندوپروتئین دریولاف Avenasativa تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر NAA,BA برفاکتورهای فیزیولوژیکی رنگیزه های فتوسنتزی قندوپروتئین دریولاف Avenasativa تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر NAA,BA برفاکتورهای فیزیولوژیکی رنگیزه های فتوسنتزی قندوپروتئین دریولاف Avenasativa تحت word :



تعداد صفحات:6
چکیده:
ازتنظیم کننده های رشد گیاهی NAA BA هستند این هورمونها درفرایند های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گوناگون رشد و نمودخالت داشته دراین بررسی به علت اهمیت یولاف به عنوان غذا و خوراک دام و نیز ارزش اقتصادی ان اثر این هورمونها به غلظت های مختلف 0و0/5و1/5و2/5 میلی گرم درلیتربربرخی از فاکتورهای رشد و بیوشیمیایی این گیاه بررسی گردید مطالعات نشان داد درگیاهان تیمار شده با غلظت های مختلف NAA BA بیشترین مقدار کلروفیل a,b مربوط به تیمار NAA+BA2/5 میلی گرم درلیتر mg/lit و بیشترین مقدار کاروتنوئید درسطح 0/5 میلی گرم برلیتر BA mg/lit مشاهده شد بطوریکه با افزایش NAA تا غلظت 1/5میلیگرم برلیتر مقدار کلروفیل a,b افزایش یافته و سپس با افزایش غلظت این هورمون ها مقدار آن کاهش را نشان میدهد. اما با افزایش غلظت BA تا غلظت 1/5میلی گرم برلیتر کاهش مقدار کلروفیل Aو سپس افزایش اما با افزایش غلظت BA تا غلظت 1/5 ملی گرم برلیتر افزایش مقدار کلروفیل b مشاهده گردید.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky