مقاله بررسی اثر NAA,BA برفاکتورهای فیزیولوژیکی رنگیزه های فتوسنتزی قندوپروتئین دریولاف Avenasativa تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر NAA,BA برفاکتورهای فیزیولوژیکی رنگیزه های فتوسنتزی قندوپروتئین دریولاف Avenasativa تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر NAA,BA برفاکتورهای فیزیولوژیکی رنگیزه های فتوسنتزی قندوپروتئین دریولاف Avenasativa تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
ازتنظیم کننده های رشد گیاهی NAA BA هستند این هورمونها درفرایند های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گوناگون رشد و نمودخالت داشته دراین بررسی به علت اهمیت یولاف به عنوان غذا و خوراک دام و نیز ارزش اقتصادی ان اثر این هورمونها به غلظت های مختلف 0و0/5و1/5و2/5 میلی گرم درلیتربربرخی از فاکتورهای رشد و بیوشیمیایی این گیاه بررسی گردید مطالعات نشان داد درگیاهان تیمار شده با غلظت های مختلف NAA BA بیشترین مقدار کلروفیل a,b مربوط به تیمار NAA+BA2/5 میلی گرم درلیتر mg/lit و بیشترین مقدار کاروتنوئید درسطح 0/5 میلی گرم برلیتر BA mg/lit مشاهده شد بطوریکه با افزایش NAA تا غلظت 1/5میلیگرم برلیتر مقدار کلروفیل a,b افزایش یافته و سپس با افزایش غلظت این هورمون ها مقدار آن کاهش را نشان میدهد. اما با افزایش غلظت BA تا غلظت 1/5میلی گرم برلیتر کاهش مقدار کلروفیل Aو سپس افزایش اما با افزایش غلظت BA تا غلظت 1/5 ملی گرم برلیتر افزایش مقدار کلروفیل b مشاهده گردید.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0