توضیحات

 مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا تحت word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا تحت word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات: 10
چکیده:
کیفیت و کمیت پروتئین موجود در رژیم غذایی روزانه بسیاری از مردم در جهان، معمولا ناکافی و نا مناسب است. این کمبود می تواند با جایگزین های دارای پروتئین اصلاح شود. در درجه نخست فرآورده های سویا در میان مکمل های در دسترس، کمهزینه و با کیفیت هستند. انواع آرد های سویا ( فاقد چربی و کامل) در مکمل های غذایی برای کودکان در کشورهای در حال توسعه استفاده می شود. پروتئین سویا از مهمترین منابع پروتئینی تجاری با ویژگی های تغذیه ای و عمل کنندگی مطلوباست که جایگزین مناسبی برای پروتئین های حیوانی محسوب می شود. در ایالات متحده با کاهش تقاضای فرآورده های گوشتی و افزایش توجه مصرف کنندگان به غذاهای سلامتی بخش، استفاده از محصولات پروتئینی سویا در تولید محصولاتکم کالری، کم کلسترول و با پروتئین بالا افزایش یافته است. افزایش مصرف پروتئین های سویا به علت خصوصیات کیفی و عمل کنندگی مطلوب، کیفیت تغذیه ای بالا، فراوانی، سهل الوصول بودن و هزینه پایین آن ها است. هدف از انجام پژوهش دستیابی شرایط بهینه فرآیند به منظور تولید پروتئین بافت داده شده سویا با درصد چربی بالا (حدود 5 درصد) بود. شایان ذکر است که کمپلکس پروتئین و چربی نقش های کلیدی و ساختاری در بسیاری از فرآورده های گوشتی، کیک و نان، سس ها، شکلات و غیره داشته و می تواند نقش به سزایی در صنعت مواد غذایی داشته باشد. در این پژوهش تاثیر شرایط متغیر فرآیند اکستروژن شامل درجه حرارت اکسترودر (185-145 درجه سانتی گراد)، سرعت هلیس (325-250 rpm) و و رطوبت خوراک ورودی به اکسترودر (27-20 درصد) بر ویژگی های رنگی پروتئین بافت داده شده سویا به روش هانترلب مورد مطالعه قرار گرفت. طراحی آزمایش شامل استفاده از نرم افزار رویه سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی بود. بر اساس آزمایش های انجام شده جهت حصول شرایط بهینه از نظر ویژگی های رنگی فرآورده نیز متغیر های آزمون به ترتیب درجه حرارت ( 152 درجه سانتی گراد) ، دور هلیس 325rpm و رطوبت 25 درصد تعیین گردید.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

دانلود مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا با word, پروژه word مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا, دانلود سورس مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا با word, سیستم مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا با word, مدیریت مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا به زبان word, مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا با word, پروژه دانشجویی مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا, مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا به زبان word, مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا در word, سیستم مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا تحت word, دانلود پروژه مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا با فایل ورد (word), پروژه فایل ورد (word) مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا, سورس پروژه مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا به زبان word, مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا با فایل ورد (word), پروژه فایل ورد (word) مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا, مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا به زبان فایل ورد (word), مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا در فایل ورد (word), سیستم مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا تحت فایل ورد (word), دانلود پروژه مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا با word, پروژه مقاله تاثير شرايط اکستروژن بر ويژگي هاي رنگي پروتئين بافت داده شده سويا به زبان فایل ورد (word), سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 cpro.ir