توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی همبستگی بین صفات عملکردی و اجزای عملکرد در تأثیر کم آبیاری در دو رقم ذرت به روش آبیاری شیاری و نوار تیپ (T-tip) تحت word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی همبستگی بین صفات عملکردی و اجزای عملکرد در تأثیر کم آبیاری در دو رقم ذرت به روش آبیاری شیاری و نوار تیپ (T-tip) تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی همبستگی بین صفات عملکردی و اجزای عملکرد در تأثیر کم آبیاری در دو رقم ذرت به روش آبیاری شیاری و نوار تیپ (T-tip) تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی همبستگی بین صفات عملکردی و اجزای عملکرد در تأثیر کم آبیاری در دو رقم ذرت به روش آبیاری شیاری و نوار تیپ (T-tip) تحت word :






تعداد صفحات :17

چکیده مقاله:

ذرت (.Zea mays L) گیاهی چهار گزینه است که در جهان سومین محصول مهم غذایی بعد از گندم و برنج می باشد و غذای اصلی میلیونها انسان است. علت اهمیت زیادی که ذرت در تأمین غذای دام و طیور و مصارف دارویی و صنعتی دارد نسبت به افزایش سطح زیر کشت و همچنین بهبود روش زراعت آن اقداماتی اساسی به عمل آمده و در بیشتر کشورهای جهان که دارای شرایط آب و هوایی مناسب برای کشت این گیاه می باشند، محصول قابل توجهی تولید می گردد. به منظور برای بررسی همبستگی بین صفت هیا عملکردی و اجزای عملکرد در تأثیر کم آبیاری در دو رقم ذرت به دو روش آبیاری شیاری و ابیاری نوار تیپ (T-tip) تحقیقی در مزرعه شرکت برکت کشاورزی جوین (با موقعیت طول جغرافیایی 57 درجه و 25 دقیقه و 19 ثانیه شرقی و عرض جغرافیایی 36 درجه و 42 دقیقه و 22 ثانیه شمالی و ارتفاع از سطح دریا 1100) در سال زراعی 92-93 در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی آزمایشات اسپلیت فاکتوریل در چهار تکرار انجام شد. در این آزمایش تیمارهای اصلی دو روش آبیاری که شامل آبیاری جوی و پشته ای و آبیاری نوار تیپ و تیمارهای فرعی کم آبیاری که شامل 50، 75، 100 و 125 تبخیر از تشتک تبخیر و دو رقم ذرت که شامل رقم سینگل کراس 704 (SC704) و برکت 3(SC B3) می باشد. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها و همبستگی بین صفات نشانگر این موضوع است که در این آزمایش بیشترین همبستگی بین صفات در وزن تر با تعداد دانه در ردیف است که این همبستگی از نوع مثبت است. نتایج همچنین نشان می دهد که با اعمال کم آبیاری بین بیشتر صفات رشدی همبستگی مثبتی وجود دارد. در بین صفات به صفاتی که همبستگی منفی با سایر صفات دارند می توان به طول تلقیح نشده و درصد پروتئین و درصد چربی اشاره کرد که این صفات نیز در اعمال کم آبیاری باید مدیریت شود تا کمترین میزان افت در محصول حاصل شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky