توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر مصرف خوراكی خارخاسك بر میزان گلوكز و لیپیدهای سرم در موش صحرایی دیابتی تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مصرف خوراكی خارخاسك بر میزان گلوكز و لیپیدهای سرم در موش صحرایی دیابتی تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مصرف خوراكی خارخاسك بر میزان گلوكز و لیپیدهای سرم در موش صحرایی دیابتی تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مصرف خوراكی خارخاسك بر میزان گلوكز و لیپیدهای سرم در موش صحرایی دیابتی تحت word :

مقاله اثر مصرف خوراكی خارخاسك بر میزان گلوكز و لیپیدهای سرم در موش صحرایی دیابتی تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در فروردین و اردیبهشت 1389 در مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد از صفحه 17 تا 23 منتشر شده است.
نام: اثر مصرف خوراكی خارخاسك بر میزان گلوكز و لیپیدهای سرم در موش صحرایی دیابتی
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خارخاسک
مقاله دیابت قندی
مقاله گلوکز
مقاله لیپید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: در بررسی حاضر اثر مصرف گیاه خارخاسك بر میزان گلوكز و چربی های سرم در مدل تجربی دیابت قندی مورد بررسی قرار گرفت.
روش بررسی: موش های صحرایی ماده به پنج گروه كنترل، كنترل تحت درمان با خارخاسك، دیابتی، دیابتی تحت درمان با گیاه و تحت درمان با گلیبن كلامید تقسیم بندی شدند. برای دیابتی كردن موش ها از استرپتوزوتوسین به میزان 60 میلی گرم بر كیلوگرم استفاده شد. دو گروه تحت درمان با گیاه نیز پودر این گیاه مخلوط شده با غذای استاندارد موش را با نسبت وزنی 25/6% دریافت نمودند. میزان گلوكز و لیپیدهای سرم قبل از بررسی و در هفته های 3 و 6 پس از بررسی تعیین گردید.
نتایج: میزان گلوكز سرم در گروه دیابتی تحت درمان با گیاه در هفته های 3 و 6 بطور معنی دار كمتر از گروه دیابتی بود (به ترتیب p<0.01 وp<0.005 ) بعلاوه، سطح كلسترول توتال، تری گلیسیرید و كلسترول LDLدر هفته 6 در گروه دیابتی تحت درمان با گیاه كاهش معنی دار در مقایسه با گروه دیابتی نشان داد (p<0.05) و درمان موش های دیابتی با گیاه پس از 6 هفته موجب تغییر معنی دار میزان كلسترول HDL در مقایسه با گروه دیابتی درمان نشده نگردید.
نتیجه گیری: مصرف خوراكی خارخاسك در مدل تجربی دیابت قندی دارای اثر آنتی هیپرگلیسمیك بوده و در دراز مدت موجب تغییر سودمند در سطح كلسترول توتال، تری گلیسیرید و كلسترول LDLشده و بر سطح كلسترول HDL در موش های صحرایی دیابتی تاثیری ندارد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky