توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی استقرار صنایع از دیدگاه مدیریت زیست محیطی شهری تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی استقرار صنایع از دیدگاه مدیریت زیست محیطی شهری تحت فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی استقرار صنایع از دیدگاه مدیریت زیست محیطی شهری تحت فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی استقرار صنایع از دیدگاه مدیریت زیست محیطی شهری تحت فایل ورد (word) :

تعداد صفحات:10

چکیده:

ایجاد نواحی صنعتی با توجه به وسعت آنها منجر به برهم زدن تعادل محیط زیست می شوند. احداث اینگونه نواحی منجر به تغییرات اساسی در سیمای محیط زیست منطقه می گردد.
ناحیه صنعتی خرمدشت در زمینی به مساحت 120 هکتار با 1016 واحد کارگاهی صنعتی در 30 کیلومتری شرق تهران برای احداث واحدهای صنعتی در سال 1365 احداث گردید.
این مقاله با روش تحقیق اسنادی و پیمایشی و پرسش گری میدانی و با کمک نرم افزار SPSS به بررسی تاثیرات زیست محیطی ناشی از استقرار صنایع از دیدگاه مدیریت زیست محیطی شهری در ناحیه صنعتی خرمدشت پرداخته است.
بررسی های این مقاله نشان می دهد که از دیدگاه مدیریت زیست محیطی استقرار واحدهای صنعتی در ناحیه صنعتی خرمدشت، اثرات زیست محیطی نامطلوب متعددی بر ناحیه مورد مطالعه داشته است تولید آلاینده های زیست محیطی سلامت انسان و بهداشت محیط را تهدید کرده به طوری که بر اساس استاندارد COD، آلودگی آب آشامیدنی ناحیه بیش از 55 برابر و آلودگی آب مصرفی کشاورزی بیش از 40 برابر حد استاندارد است.
پساب و فاضلاب تولید شده خرمدشت عمدتا بدون تصفیه مستقیما وارد مسیلهای طبیعی می شود که موجب بروز آلودگی های زیست محیطی و افزایش امراض و بیماریهاست این ناحیه صنعتی روزانه به میزان 828/000 لیتر آب مصرف و 269/480 لیتر فاضلاب دارد که به صورت مستقیم وارد مسیلهای داخل منطقه با چاه های جذبی می گردد.
این ناحیه به دلیل متکی بودن به چاه زیرزمینی، جهت تامین آب شرب، و وجود چاه های جذبی، جهت دفع فاضلاب، استعداد آلودگی آب های زیرزمینی را دارد. از طرفی دیگر عبور و مرور وسایل نقلیه موتوری از حاشیه جنوبی خرمدشت در مجموع در هر روز 5 تن Co و 21 تن Sox و 2 تن NOX و 2 تن HOX و 3/2 تن ذرات معلق از بخشهای حمل و نقل، منابع ثابت، صنایع، دفع مواد زاید و سایر منابع وارد هوای منطقه می شود.
بخش قابل توجهی از مواد زاید صنایع کارگاهی خرمدشت را پسماندهای صنعتی تشکیل می دهد که در زمره مواد زاید خطرناک می باشد. این گروه از مواد خطرهای زیست محیطی فراوانی برای انسان دارند. لذا لزوم توجه به مدیریت زیست محیطی شهری را بیشتر می کند.
این مقاله از دیدگاه مدیریت زیست محیطی شهری بارهای زیست محیطی این شهرک را در گروه حمل و نقل انتقال خطوط، آلودگی هوا، آب، زباله و ضایعات و مصرف انرژی تقسیم بندی نموده است که با بررسی مسایل ذکر شده نتایج و پیشنهادهایی برای بهبود کیفیت زیست محیطی خرمدشت را ارایه نموده است.
نتایج حاکی از آن است که به لحاظ عدم مدیریت زیست محیطی شهری در ناحیه صنعتی خرمدشت، مشاغل کمبود آب، ورود فاضلاب های صنعتی شهری و صنعتی به مسیلهای طبیعی- عبور جاده ترانزیتی تهران- رودهن از مجاورت ناحیه صنعتی خرمدشت و نبود فضاهای سبز مناسب و کافی، معضلات زیست محیطی عمده ای برای ناحیه صنعتی خرمدشت به وجود آمده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky