توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروپوزال سبك های فرزند پروری والدین در بیماران مبتلا به اختلال بی اشتهایی و پراشتهایی روانی تحت فایل ورد (word) دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروپوزال سبك های فرزند پروری والدین در بیماران مبتلا به اختلال بی اشتهایی و پراشتهایی روانی تحت فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروپوزال سبك های فرزند پروری والدین در بیماران مبتلا به اختلال بی اشتهایی و پراشتهایی روانی تحت فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروپوزال سبك های فرزند پروری والدین در بیماران مبتلا به اختلال بی اشتهایی و پراشتهایی روانی تحت فایل ورد (word) :

پروپوزال سبك های فرزند پروری والدین در بیماران مبتلا به اختلال بی اشتهایی و پراشتهایی روانی تحت فایل ورد (word)

عنوان به زبان انگلیسی/(آلمانی، فرانسه، عربی):

تذكر: صرفاً دانشجویان رشته‏های زبان آلمانی،‌فرانسه و عربی مجازند عنوان پایان‏نامه خود را به زبان مربوطه در این بخش درج نمایند و برای بقیه دانشجویان، عنوان بایستی به زبان انگلیسی ذكر شود.

Comparison of positive / negative affectis and parents’ child rearing styles of patient with anorexia nervousa and bulimia nervousa

ب – تعداد واحد پایان‏نامه: 6 واحد

ج- بیان مسأله اساسی فایل به طور كلی (شامل تشریح مسأله و معرفی آن، بیان جنبه‏های مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از فایل به صورت مستند) :

بیان مسئله:

امروزه مباحثی همچون تغذیه و ارتباط آن با نگرش های فرد به خود،جهان و آینده مورد نظر بوده و چه بسا همین امر منجربه بروز اختلالاتی در خوردن و تغذیه گردد.با وجود اهمیت آشکاری که این مساله در زندگی افراد دارد و آنگونه که ضرورت این مساله اقتضا می کند، چندان مورد توجه روانشناسان مخصوصا روانشناسان ایرانی قرار نگرفته است(شریفی فرد، امل1377). اختلالات خوردن[1] یکی از اختلالات عصبی و روانی به شمار می رود که آمار مرگ و میر ناشی از آن بسیار زیاد است. و شامل بی اشتهائی عصبی[2] و پر اشتهایی عصبی[3] می باشد(آزاد1385).

بی اشتهائی عصبی به معنی فقدان میل به غذا و تحریک پذیری البته به معنای«عصبی بودن»است. بنابرین این اختلال را می توان روان رنجوری فقدان اشتها نامید. این اختلال حایز نشانه های از قبیل: کاهش افراطی وزن به دلیل روزه داری های افراطی، مشکلات طبی با غذا و ترس شدید از چاق شدن ،ادراک خویش به صورت چاق، علی رغم اینکه وزن کمتر از حد به هنجار بوده، ومبتلایان به پر اشتهایی عصبی کسانی هستند که کنترل برخوردن نداشته و معمولا اضافه وزن افراطی دارند. این افراد دارای ویژگی هایی ازقبیل: وزن در محدوده طبیعی- گر چه ممکن است کمی بیشتر یا کمتر از حد عادی باشد، داشتن اضافه وزن معنی دار، دوره های مکرر خوردن افراطی بدون داشتن کنترل می باشند( محمود علیلو ، 1387).

اختلالات خوردن معمولا تحت تأثیر عوامل مختلفی ایجاد می شود. این عوامل تحت عنوان فشارهای فرهنگی،عوامل زیست شناختی و عوامل روان شناختی طبقه بندی شده اند(محمود علیلو،1387).

مطالعات نشان می دهد که یک عامل ارثی قابل ملاحظه ای در ایجاد اختلالات خوردن نقش دارد. کسانی که در سابقه خانوادگی خود افسردگی ویا می بارگی دارند در مقایسه با دیگران بیشتر در معرض ابتلا به اختلالات خوردن قرار دارند(به نقل ازمحمود علیلو،1387). وهم چنین در این افراد سطح انتقال دهندگان سروتونین و نوراپی نفرین مانند افسردگی کاهش یافته است(به نقل از آزاد، 1385).

از سویی اختلالات خوردن اغلب نشانه ای از وجود مشکلاتی از قبیل کمال گرائی، فقدان مهارت های ابراز وجود، ویا پایین بودن احساس ارزشمندی است و برای بعضی از افراد مواجهه با فشارهای زندگی خیلی سخت است. بویژه اگر آنها با فشارهای اضافی ناشی از انتظارات زیاد خانواده مواجهه باشند(محمود علیلو،1387). بنابراین انتظارات خانواده، نحو رابطه والدین با فرزندان و به عبارت دیگر سبک های فرزند پروری والدین بر اختلالات خوردن فرزندان تأثیرگذار است. سبک های فرزند پروری روش هایی هستند که والدین در برخورد با فرزندان اعمال می کنند و در شکل گیری و رشد آنان در دوران کودکی و خصائص شخصیتی و رفتاری آن ها تأثیر فراوان وعمیقی دارد (شعاری نژاد، 1364؛ نقل از مومنی و امیری، 1386).


[1] - Eating disorders

[2] - Anorexia nervous

[3]- Bulimia nervous

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky