توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی سرخ کردن مواد غذایی از دیدگاه تاثیر بر سلامتی و ارزش تغذیه ای تحت pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سرخ کردن مواد غذایی از دیدگاه تاثیر بر سلامتی و ارزش تغذیه ای تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سرخ کردن مواد غذایی از دیدگاه تاثیر بر سلامتی و ارزش تغذیه ای تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سرخ کردن مواد غذایی از دیدگاه تاثیر بر سلامتی و ارزش تغذیه ای تحت pdf :



تعداد صفحات:12
چکیده:
بسیاری از فرایندها و روش های آماده سازی مواد غذایی بر پایه تیمار حرارت دهی می باشد که اثرات کمتر مطلوبی در مواد غذایی مانند تغییر در رنگ، مزه، طعم و بافت دارد. سرخ کردن نقش مهمی در ارزش تغذیه ای محصول دارد. توکوفرول، اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب موجود در غذا به دنبال واکنش های هیدرولیز ، اکسیداسیون و پلیمریزاسیون تخریب می شوند. آمین های هتروسیکلیک که در طول سرخ کردن ماهی . گوشت شکل می گیرند، بیشتر با بروز سرطان در ارتباط هستند و نیز مالون دی آلدئید (MDA) به عنوان یک عامل جهش زا و سرطان زای بسیار قوی می باشد. علیرغم اینکه مصرف روغن و غذاهای سرخ کردنی ارتباط نزدیکی با بیماریهای قلبی، سرطان و; دارد، اما هم اکنون در بین مصرف کنندگان از محبوبیت بالایی برخوردار می باشد. از این رو جهت افزایش آگاهی، در این مقاله به بررسی اثرات سرخ نمودن مواد غذایی از حیث تغذیه ای (تغییر در ویتامین ها، مواد معدنی، کربوهیدرات ها) و سلامتی (اسیدهای چرب ترانس، مونومرهای حلقوی، ترکیبات قطبی، آمین های هتروسیکلیک، جهش زایی و سرطان زایی) می پردازیم.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky