توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله دی اكسید كربن word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دی اكسید كربن word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دی اكسید كربن word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دی اكسید كربن word :

دی اكسید كربن:

اگر گیاهان در محیطی كه می تواند دی اكسید كربن استفاده شود، پرورش می یابند، باید حدود ppm1000-800 ، دی اكسید كربن در زمان رشد رویشی گیاه در گلخانه استفاده شود.

تغذیه:
Kofranek و Luni در سال 1975 احتیاجات تغذیه ای منحصر به فردی را برای آزالیاها ارائه كرده اند. گیاهان بایه در محیط كمی اسیدی رشد كنند، آنها احتیاج به مواد غذایی كمی دارند، ریشه آنها به آسانی در شرایط زیاد بودن EC خسارت می بیند. لارسون در سال 1992 توصیه كرده كه ppm315 ازت از یك كود قابل حل 7-7-21 ، هریك یا دو هفته یكبار استفاده شود.
توصیفات متفاوتی از نقص های تغذیه ای ارائه شده است.

بستر:
آزالیاها معمولا دریك محیط كشت صد درصد خزه، با PH به طور متوسط 5/5-5/4 رشد می نمایند.

كنترل ارتفاع:
B-nine ، Cycocel ، Bonzi و Sumagic برای كنترل رشد طولی میانگره استفاده شده اند.
B-nine به صورت اسپری برگی و به میزان ppm3500-2500 استفاده شده، سایكوسل نیز به صورت محلول پاشی و به میزان ppm2500 استفاده شده، كه در مرحله دوم، نصف میزان هفته اول و برای جلوگیری از كلروز برگ به كار رفته است.

Bonzi به میزان ppm25 و معمولا یك مرتبه و به تنهایی استفاده شده، مقادیر مصرفی با توجه به رقم، موقعیت و محل تولید، تغییر می كند.
همه تنظیم كننده های رشد، آغازش جوانه های گل را در روزهای كوتاه تحت تاثیر قرار داده، گلدهی را به صورت یكنواخت افزایش داده، تعداد جوانه های گل تشكیل شده در جوانه خوشه گل انتهایی را افزایش می دهند.
Adriansen یادآور شده كه وقفه اول، هم چنین در كنترل رشد طولی ساقه موثر بوده است.

فاصله كاشت:
گیاهان برگی باید به طور مناسبی از یكدیگر فاصله داشته باشند، تا حداكثر نور را اشته باشند. هرس كردن گیاهان قبل از رشد كافی، یكی از دلایل تشكیل جوانه گل ضعیف در شاخه های پایین تر و عدم تعادل در گلدهی بعد از تیمار سرما و جیبرلین است.
فاصله كاشت هم چنین برای گردش هوا، كنترل بیماریها و نفوذ كافی محلول پاشی ضروری است.
یك فاصله كاشت مناسب حداقل cm25×25 و ترجیحا cm30×30 است.

غنچه گیری و حذف جوانه ها:
تعداد جوانه های گل جداشده، اندازه نهایی گیاه را مشخص می كند. آزالیایی كه در گلدان 15سانی متری یا بزرگتر تولید شده، اغلب از لاینر ها رشد می كند. این لاینرها برای تولید یك گیاه منشعب و خوب، 3بار هرس شده اند. هرس و غنچه گیری اصلی، هنوز به صورت دستی انجام می شود.
مواد شیمیایی مانندAtrimmec با میزان ppm3900 می تواند استفاده شده باشد، اما گیاهان باید به طور جداگانه باز بینی شوند و اگر نیاز باشد، مجددا با دست هرس شوند. مدت زمان هرس معمولا بین 6تا8 هفته است.معمولا 4-3 گره بر روی گیاه باقی گذاشته و10-5/7 سانتی متر از شاخه قطع شده است. این شاخه ها می توانند هرس شده و به عنوان قلمه مورد استفاده قرار گیرند.

مراقبت:
هیچ مراقبتی غیر از درخت آرایی و كاربرد قیم نیاز نیست.

برنامه ریزی و زمان بندی:
آزالیاها اساسا در طول سال قابل برداشت هستند، كه این كار به وسیله تغییراتی در فتو پریود انجام می شود. گیاهان جوانه دار شده به مدت 6تا8 ماه و در دمای 3-2 درجه سانتیگراد در انبار نگهداری می شوند. در طی انبارداری بستر ریشه باید مرطوب نگه داشته شود. تولید از یك لاینركه به طور معمول به وسیله اغلب تولید كنندگان غیر متخصص صورت می گیرد، یك سال به طول می انجامد.
طول زمان تولید، از كاشت یك لاینر در گلدان، تا زمان اولین فروش، از یك گلدان 15 سانتی متری،7 ماه می باشد. گلدان های كوچك 5/7-5 سانتی متری، برای;;.. و ایجاد رنگبندی در سبدها مفید است.

حشرات:
یك لیست كامل از حشرات، كرم های ریز و نماتدها به وسیله Steru ارائه شده است. ساس ها، تریپسها، مینوزهای برگی، عنكبوت ها، كرم های حلقوی و چندین گونه از نماتدها بر روی آزالیاها دیده می شود. آگاهی، سیستم زهكشی و تیمارهای شیمیایی، همه برای كنترل این آفات ضروری است.

بیماریها:
چندین بیماری میتواند سبب ایجاد مسائل جدی در طول دوره تولید، انبارداری خنك و فورسینگ شوند. در انبار Botrytis می تواند بر روی جوانه های گل تاثیر گذاشته، یا باعث باز شدن گلها شود. تهویه به طور مداوم لازم است. مهمترین بیماری Cylindrocladium است كه سیستمیك بوده و باعث پژمردگی، زوال و لكه برگی نكروتیك در طول یك مرحله از تولید می شود. پوسیدگی فیتوفترایی می تواندیك مسئله مهم باشد، كه علائم بیان شده و زوال تدریجی در گیاه رخ می دهد.
Phomopsis و Rhizoctonia نیز به وسیله Aycock و Daughtry لیست شده اند.
اشاره شده كه لكه برگی زیادی می تواند بر روی گیاهانی كه در فضای باز رشد می كنند رخ دهد، كه مشمولSeptoria azalea ، S.solitaria و Pestalotia spp. می شود.

اختالات فیزیولوژیك:
كلروزه شدن شاخ و برگ درختان در اثر PH بالا یا قلیایی معمول است. عدم یكنواختی گلدهی می تواند در نتیجه كشت گیاهان با جوانه های گل نارس در سرما، یا دیگر تیمارهای رفع ركود باشد. اگر تیمارهای رفع ركود كافی نباشد فورسینگ مشاهده می شود، یا گلدهی به صورت غیر یكنواخت صورت می گیرد. مخصوصا در شاخه های پایین تر تعداد گل ها در اثر فاصله كاشت كم یا كمبود كاهش یافته است. پیچیدگی برگ می تواند رخ دهد، اگر شدت نور در طول انبار داری خنك(10-5 درجه سانتیگراد) كافی نباشد. هم چنین پیچیدگی می تواند جدی باشد، اگر انتقال گیاهان پس از جداسازی آنها از انبار خنك تا زمانی كه ریشه ها شروع به فعالیت می كنند و Root ballها گرم شده و شروع به جذب آب نمایند. برای كم كردن تنش آبی برگ و تعرق، گیاهان باید به طور مناسبی مه پاشی شده، سایه دهی موقت انجام شده و در درجه حرارت معتدل نگهداری شوند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky