توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه کشت بافت، تأثیر سطوح هورمونی و ریسنمونه در کالزایی ارقام کرج 1 و یکتا گیاه کنجد (Sesamum indicum L) فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه کشت بافت، تأثیر سطوح هورمونی و ریسنمونه در کالزایی ارقام کرج 1 و یکتا گیاه کنجد (Sesamum indicum L) فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه کشت بافت، تأثیر سطوح هورمونی و ریسنمونه در کالزایی ارقام کرج 1 و یکتا گیاه کنجد (Sesamum indicum L) فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه کشت بافت، تأثیر سطوح هورمونی و ریسنمونه در کالزایی ارقام کرج 1 و یکتا گیاه کنجد (Sesamum indicum L) فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:6
چکیده:
کنجد (Sesamum indicum L.) به عنوان ملکه دانه‌های روغنی متعلق به خانواده Pedaliaceae و دارای 40 گونه است. از این میان 7 گونه آن در هند گسترش یافته و در مناطق گرم و نیمه گرمسیری از زمان‌های قدیم کشت می‌شود. دانه کنجد غنی از مواد غذایی مختلفی به ویژه روغن، مواد معدنی و ویتامین‌ها است. روغن کنجد حاوی مواد آنتی‌اکسیدانتی مفیدی از جمله سزامین، سزامول و آلفاتوکوفرول است. هدف از این مطالعه معرفی محیط کشت مؤثر جهت القای کالوس با عملکرد بالا و تولید کشت سوسپانسیون سلولی کنجد است. روش مطالعه: در این پژوهش کشت درون شیشه‌ای دو رقم کنجد (کرج 1 و یکتا) در محیط کشت پایه (Murashinge&Skoog)MS با استفاده از هورمون‌های 2,4-D و BAP و قطعات هیپوکوتیل به دو حالت افقی و عمودی و کوتیلدون به عنوان ریزنمونه بررسی شد. این آزمایش به صورت فاکتوری در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با سه تکرار و در هر تکرار 9 جداکشت انجام شد. از بین محیط‌های کشت مورد استفاده، بهترین محیط‌های کالوس‌زایی برای رقم کرج 1 از نظر اندازه کالوس در مورد ریزنمونه‌های هیپوکوتیل افقی محیط حاوی 1/5 میلی گرم در لیتر BAP و 1 میلی‌گرم در لیتر 2,4-D و در مورد ریزنمونه‌های هیپوکوتیل به حالت عمودی محیط حاوی 1/5 میلی‌گرم در لیتر BAP و 2 میلی‌گرم در لیتر 2,4-D و در مورد ریزنمونه‌های کوتیلدون محیط حاوی 3 میلی‌گرم در لیتر 2,4-D بودند. بهترین محیط‌های کشت جهت کالوس‌زایی برای رقم یکتا از نظر وزن کالوس برای ریزنمونه‌های هیپوکوتیل افقی محیط حاوی 6/. میلی‌گرم در لیتر BAP به همراه 1 میلی‌گرم در لیتر 2,4-D و در مورد ریزنمونه‌ هیپوکوتیل عمودی محیط حاوی 1/5 میلی‌گرم در لیتر BAP در به همراه 2 میلی‌گرم در لیتر 2,4-D و در مورد ریزنمونه کوتیلدون محیط حاوی 6/. میلی‌گرم در لیتر BAP به همراه 3 میلی‌گرم 2,4-D بودند. به طور کلی از بین ریزنمونه‌های مورد استفاده، فرایند القای کالوس در هیپوکوتیل زودتر از کوتیلدون آغاز می‌شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky