توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات کاربرد ماده سوپر جاذب رطوبت کلوفونی بر تغییرات فنولوژیک ارقام گلرنگ در نظام های کشت انتظاری و بهاره در شرایط دیم سنندج فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات کاربرد ماده سوپر جاذب رطوبت کلوفونی بر تغییرات فنولوژیک ارقام گلرنگ در نظام های کشت انتظاری و بهاره در شرایط دیم سنندج فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات کاربرد ماده سوپر جاذب رطوبت کلوفونی بر تغییرات فنولوژیک ارقام گلرنگ در نظام های کشت انتظاری و بهاره در شرایط دیم سنندج فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات کاربرد ماده سوپر جاذب رطوبت کلوفونی بر تغییرات فنولوژیک ارقام گلرنگ در نظام های کشت انتظاری و بهاره در شرایط دیم سنندج فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور بررسی اثرات کاربرد ماده سوپر جاذب رطوبت کلوفونی بر تغییرات فنولوژیک ارقام گلرنگ در نظام های کشت انتظاری و بهاره در شرایط دیم سنندج آزمایشی به صورت کرت های دو بار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 1390-91 در منطقه سنندج اجرا شد. عامل اصلی، تاریخ کاشت در دو سطح شامل – کاشت انتظاری (15 آذر) و کاشت بهاره ( 21 اسفند)، عامل فرعی در دو سطح شامل شاهد (عدم کاربرد) و کاربرد ماده سوپر جاذب کلوفونی و عامل فرعی فرعی، رقم در سه سطح شامل ارقام سینا، فرامان و گلدشت بود. نتایج نشان داد که اثر تاریخ کاشت بر مراحل نمو و ارتفاع بوته گلرنگ معنی دار بود به طوری که کاشت انتظاری موجب افزایش معنی دار طول مراحل نمو و ارتفاع بوته نسبت به کاشت بهاره گردید. کاربرد سوپرجاذب در رقم سینا موجب افزایش معنی دار ارتفاع بوته نسبت به دو رقم دیگر گردید، همچنین رقم سینا در کاشت انتظاری بالاترین ارتفاع بوته را نسبت به دو رقم دیگر دارا بود. تفاوت ارقام از لحاظ رسیدگی در تاریخ کاشت بهاره معنی دار بود به طوری که رقم گلدشت در کاشت بهاره به عنوان دیر رس ترین رقم ثبت گردید. بر اساس نتایج حاصل از این آزمایش، کشت انتظاری از لحاظ خصوصیات رشد و نموی گیاه نسبت به کاشت بهاره برتری داشت و رقم سینا نسبت به دو رقم دیگر عکس العمل رشدی بهتری به کاربرد سوپرجاذب نشان داد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky