توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کاربرد امواج فراصوت در ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی آرد گندم فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد امواج فراصوت در ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی آرد گندم فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد امواج فراصوت در ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی آرد گندم فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد امواج فراصوت در ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی آرد گندم فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:5
چکیده:
کاربردهای مختلف فراصوت در کنترل کیفیت و فناوری مواد غذایی از حدود 50 سال پیش شروع شده ایت پیشرفت در زمینه میکروالکترونیک سبب شده که بتوان از این روش برای اندازه گیری های دقیق و با هزینه کم استفاده کرد در حال حاضر از امواج فراصوت برای اندازه گیری ضخامت ، تشخیص جسم خارجی، اندازه گیری فلوریت، تعیین ترکیبات متشکله ، اندازه ذرات، همچنین در فرایندهای هموژنیزه کردن، تمیر کردن، استریل کردن، حرارت دادن ، امولسیفیه کردن استفاده می شود. از جمله دیگر کاربردهای مفید این امواج بررسی بافت، ویسکوزیته و غلظت برخی مواد غذایی جامد و مایع است پژوهش های اخیر نشان می دهد که از فراصوت می توان به عنوان بک ابزار جانبی کم هزینه برای مشخص کردن سریع کیفیت آرد گندم که تابع کیفیت پروتئین و ژله ای شدن نشاسته است استفاده کرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky