توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی پایداری و خصوصیات کورکومین ریز‌پوشانی شده توسط کنسانتره پروتئین آب پنیر با روش خشک کردن پاششی pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پایداری و خصوصیات کورکومین ریز‌پوشانی شده توسط کنسانتره پروتئین آب پنیر با روش خشک کردن پاششی pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پایداری و خصوصیات کورکومین ریز‌پوشانی شده توسط کنسانتره پروتئین آب پنیر با روش خشک کردن پاششی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پایداری و خصوصیات کورکومین ریز‌پوشانی شده توسط کنسانتره پروتئین آب پنیر با روش خشک کردن پاششی pdf :

تعداد صفحات:10

چکیده:

رنگ یکی از خصوصیات مههم کیفی محصولات غذایی است کورکومین رنگدانه ای زردموجوددر زردچوبه بوده که به عنوان عامل رنگ دهنده طعم دهنده و نگهدارنده درصنعت غذا استفاده می گردد کورکومین به عوامل محیطی نظیر ph دما و نورحساس بوده و به آسانی تخریب می گردد به واسطه عدم پایداری امکان کاربرد گسترده آن درصنعت غذا وجود ندارد امروزه از فرایند ریزپوشانی برای پوشش دادن ذرات یا قطرات ریز استفاده می گردد دراین تحقیق ریزپوشانی کورکومین با استفاده از کنسانتره پروتئین آب پنیر 34و80 درصد انجام شد برای این منظور امولسیون روغن در آب حاوی کورکومین و WPC با هموژنایزر با دور بالا تهیه شد و سپس با استفاده از خشک کن پاششی خشک گردید خصوصیات ریزکپسول های حاصل نظیر حلالیت اثر نور حرارت و PH برپایداری آنها مورد بررسی قرارگرفت نتایج آزمون ها نشان داد که نمونه ریزپوشانی شده با WPC 80 درصد با غلظت 30 درصد پایداری بیشتری در برابر نور حرارت و PHاز خود نشان داد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky