توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بکارگیری امواج فراصوت درتهیه نان سالم و بدون افزودنی وبررسی خواص شیمیایی آن pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بکارگیری امواج فراصوت درتهیه نان سالم و بدون افزودنی وبررسی خواص شیمیایی آن pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بکارگیری امواج فراصوت درتهیه نان سالم و بدون افزودنی وبررسی خواص شیمیایی آن pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بکارگیری امواج فراصوت درتهیه نان سالم و بدون افزودنی وبررسی خواص شیمیایی آن pdf :



تعداد صفحات:10
چکیده:
دراین پژوهش از اولتراسوندبه منظورنواوری وکاری منحصربه فرد برای بهبودکیفیت خواص ارگانولپتیکی محصولات نانوایی بدون بهبوددهنده بکارمیرود و روی محصولات باگلوتن پایین تمرکز میشود. مشکلات عمده نان افزودنی های آن به خصوص افزودنی های شیمیایی می باشد. در سال های اخیر تعداد افزودنی های مورد استفاده کاهش یافته، زیرا برنامه های ایمنی غذا، استفاده از مواد شیمیایی را محدود ساخته است. امواج فراصوت میتواند ساختمان سلولی این محصولات وکیفیت نهایی محصولات را بهبودبخشد.در این تحقیق از امواج فراصوت به هدف جایگزینی باافزودنی ها و یا بهبوددهنده ها درآردهایی باگلوتن ضعیف استفاده شد و آزمایشات aw، رطوبت و آزمایشات حسی و ارگانولپتیک روی نان انجام شد. مناسبترین شدت صوت 70 درصد و زمان 5 دقیقه بهترین تیماردرنظرگرفته شد ورطوبت و aw به ترتیب 6/1% و 0/8% بدست آمد.در نتیجه صوت میتواندجایگزین مناسبی بجای افزودنی ها باشد ونانی باخواص ظاهری وخواص شیمیایی وحسی خوبی باماندگاری بالابدستآمد. رنگ نان سفید تر نیز گردید و آزمایشات حسی که انجام شد نشان داد که نان باطعم عالی وبافت بسیارخوب و ظاهر عمومی مناسبی داراست وهمچنین رنگ مغز سفیدتر وظاهرپوسته بسیارخوبی داشت. و بیاتی نان هم به حداقل رسید .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky