توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات سطوح مختلف دارچین ( Cinnamon Zeylanicum ) در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف دارچین ( Cinnamon Zeylanicum ) در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف دارچین ( Cinnamon Zeylanicum ) در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سطوح مختلف دارچین ( Cinnamon Zeylanicum ) در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی :



تعداد صفحات:6
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثرات افزودن سطوح مختلف دارچین در هفته های مختلف بر عملکرد و فراسنجه های خونی انجام شد. 420 قطعه جوجه گوشتی یک روزه نر در قالب طرح کاملاً تصادفی با هفت تیمار و شش تکرار و 10 پرنده در هر تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمارهای آزمایشی شامل: 1 =شاهد (بدون مصرف دارچین)، 2= مصرف دو درصد دارچین به مدت یک هفته، 3= دو درصد دارچین به مدت دو هفته، 4=دو درصد دارچین به مدت سه هفته، 5= چهار درصد دارچین یک هفته 6=چهار درصد دارچین دو هفته و 7=چهاردرصد دارچین سه هفته. آزمایش از روز 21 آغاز و در روز 42 پایان یافت. وزن کشی به صورت هفتگی انجام و داده برداری انجام شد. در روز 42 یک پرنده از هر پن انتخاب و خونگیری انجام شد. تیمارهای آزمایشی اثر معنی داری بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک نداشتند. استفاده از سطوح مختلف دارچین در هفته های مختلف (از روز 21 تا 42) اثر معنی داری بر فراسنجه های خونی که شامل گلوکز، کلسترول، تری گلیسرید، LDL، HDL و فعالیت آنزیم های کبدی SGOT و SGPT نداشت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky