توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله آندرس سرانو ( همراه با تصاویر ) دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آندرس سرانو ( همراه با تصاویر )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آندرس سرانو ( همراه با تصاویر )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آندرس سرانو ( همراه با تصاویر ) :

آندرس سرانو ) همراه با تصاویر )

آندرس سرانو در سال 1950در شهرنیویورك متولد شد. پدرش اهل آمریكای مركزی – هوندوراس- و مادرش افریقایی – كوبایی بود. او در خانواده ای به شدت مذهبی (كاتولیك) بزرگ شد درحالی كه پدر خانواده را ترك كرده و مادر حتی انگلیسی صحبت نمی كرد. وی در17 سالگی در مدرسه موزه بروكلین Brooklyn به تحصیل نقاشی پرداخت.اگرچه او در آن زمان به عكاسی علاقه پیدا كرد،اما بعد از دو سال به سبب اعتیاد به موادمخدر تحصیل را رها كرد.

سرانو اواخر دهه70 اعتیاد را ترك و به عكاسی روی آورد. بعداز 5 سال عكاسی ازپرتره های خیابانی و مناظر،اولین مجموعه خاص خودش را كه با تركیبی از گرایش به مذهب كاتولیك وعلاقه به هنر مكاتب دادائیسم و سوررئالیسم بود، پدید آورد.

درسال 1985آندرس سرانو مجموعه که آمیخته ای ازمایعات بدن است، آغازكرد. در سال1987وی Piss Christ را كه تا امروز به عنوان امضاء آثارش به حساب می آید، عکاسی كرد. در سال 1990او روی مجموعه تصاویری از زنان و مردان بی خانه مان، تعدادی شمایل از «كوكلاكس كلان ها» و روحانیون كاتولیك را آغازكرد.
آخرین مجموعه آندرس سیرانو مجموعه آثاری باعنوان «History Of Sexuality» است.

آندرس سرانو نمایشگاه های متعددی درشهرها وكشورهای مختلف دنیا،از جمله نیویورك،لندن، بلژیك،ایتالیا، رم،یونان،اسكاتلند،اسپانیابرگزاركرده است.
عكسهای زیراز كتاب آمریكا« America»چاپ سال2004 است.

پل استرند( Paul Starnd )،(تولد 1890- وفات 1976)، عكاسی را در دهه 1910 در نیویورك آغاز كرد. اوائل دهه 20 او در عكاسی و همچنین نقاشی به شهرت رسید. در سال 1926 از نیومكزیكو دیدن كرد و سه تابستان متوالی كه اولین آنها سال 1930 بود به آنجا بازگشت و از دوستان و آشنایان هنرمندش پرتره گرفت. میان هنرمندان و نویسندگان نیومکزیکو بود كه اعتقاد استرند به ارزش انسان گرایانه چهره نگاری شكل گرفت.

عکس استرند که توسط استیگلیتز گرفته شده است
پس از آن استرند به مكزیك سفر كرد، جائی كه مناظر، معماری، هنر محلی و مردم موضوع عكاسی وی شدند. او در سال 1934 برای دولت مكزیك فیلمی درباره ی ماهیگیرها ساخت. 13 سال قبل از آن هم با چارلز شیلر در ساخت فیلمی به نام مانهاتا ( Manhatta ) كه تحقیقی بود درمورد آسمانخراشهای شهری همكاری داشت. با بازگشت به نیویورك در اواخر سال 1934 استرند زندگی خود را وقف تاتر و فیلم سازی كرد.

در سال 1943 او عكاسی را از سر گرفت و كار خود را روی مردم و محیط نیوانگلند (در شمال شرقی امریكا) متمركز كرد. در اوایل دهه 1950 استرند به اروپا نقل مكان كرد. شش هفته را در كانون كشاورزی لازارا (Luzzara) در شمال ایتالیا سپری كرد و از آنجا به جزایر شمال غربی اسكاتلند رفت. در دهه 60 او به شمال و غرب افریقا سفر كرده و در آنجا نیز به عكاسی پرداخت.

چارلز ماكسول در حقیقت فیلمبردار زیرآب است. او بیش از 35 سال تجربه عكاسی دریایی دارد و در كنار تهیه فیلم و عكس های مستند، به تهیه فیلم هایی برای استفاده در جلوه های ویژه فیلم های سینمایی نیز می پردازد.
شبكه BBC ،Discovery و مجله National Geographic از جمله مشتریان فیلم ها و تصاویر او از دنیای زیر آب هستند.
چارلز در سال 2002 تعدادی از جوایز Emmy را برای یكی از فیلم ها و مجموعه تصاویر مستندش از زندگی ماهیهای ساردین كوا زولا دریافت كرد.

به علت سفر چارلزماكسول نتوانستیم سوال های مان را از طریق اینترنت با او در میان بگذاریم و با پیغامی مواجه شدیم كه خبر از سفر اندكی طولانی او می داد ، ماکسول در پاسخ ای میل این مصاحبه را که توسط دیوید براون از بخش خبری National Geographic با او انجام شده برای مان فرستاد.
وب سایت چارلز ماكسول كه حاوی اطلاعات ، تصاویر و ویدیو كلیپ هایی از كار های اوست در آدرس http://www.underwatervideo.co.za قرار دارد.

چطور وارد عرصه تصویر برداری زیر آب شدید؟
من از سال 1968 غواصی می كردم و رفته رفته به تصویر برداری از مناظر زیر آب علاقمند شدم در آن زمان تجهیزات و امكانات زیادی برای انجام این كار وجود نداشت و ما حتی با هر بار بیرون آمدن از زیر آب مجبور به تعویض و بازسازی وسایلمان از جمله فلاش ها بودیم. از سال 1987 به شدت به كشف غارها علاقمند شدم و از من به عنوان سرپرست یك تیم غواصی برای بررسی غار ” نفس اژدها” دعوت شد. ظاهرا این بزرگترین دریاچه زیر زمینی دنیا است كه در شمال نامیبیا در آفریقا قرار دارد.

در خلال انجام این پروژه من با جرالد فاور فیلمساز سویسی آشنا شدم ، او از فعالیت های ما در كشف و بررسی غار یك فیلم مستند تلویزیونی می ساخت. دوستان خوبی برای هم شدیم و من به عنوان همكار، او را در حل مشكلات مربوط به نور در محیط كم نور غار كمك كردم.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky