توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سطوح مختلف شوری بر مولفه های رشدی توسط سه رقم پسته دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف شوری بر مولفه های رشدی توسط سه رقم پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف شوری بر مولفه های رشدی توسط سه رقم پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف شوری بر مولفه های رشدی توسط سه رقم پسته :



تعداد صفحات:8
چکیده:
استان یزد با سطح 42 هزار و 480 هکتار به عنوان دومین منطقه پسته خیز کشور به لحاظ سطح کشت و سومیناستان بعد از استانهای کرمان و خراسان جنوبی از نظر تولید با 47 هزار و 725 تن پسته است. مهمترین اهداف اینپژوهش، بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر برخی مولفههای رشدی در سه رقم پسته (اکبری، آقایی و کله قوچی)است. منطقه رستاق در 38 کیلومتری شمال غربی یزد با میانگین بارش سالانه 55 میلیمتر می باشد. آزمایش درشرایط گلخانه ای بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام گردید. که عامل شوری به عنوانفاکتور اصلی و ارقام پسته به عنوان فاکتور فرعی در نظر گرفته شد. خاک مورد مطالعه پس از رساندن به حد ظرفیتزراعی، خشک و سپس مخلوط و یکنواخت گردید. جهت کشت، مقدار 5 کیلوگرم خاک به گلدان های پلاستیکیمربوطه به هر تیمار منتقل شد. تیمارها شامل چهار سطح شوری، 10 ،5 ،1 و 15 دسی زیمنس بر متر کلریدسدیماست. با توجه به نتایج این تحقیق، اثر سو شوری بر وزن خشک اندام هوایی، ریشه و برگ دانهال های 3 رقم پستهمورد تایید قرار گرفت و بین این 3 رقم، رقم آقایی متحمل تر به شوری و رقم اکبری حساس تر به شوری می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky