توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه بافت دو نان حاوی 10 و 20 درصد وزنی،پودر هسته خرما ،با یکدیگر دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه بافت دو نان حاوی 10 و 20 درصد وزنی،پودر هسته خرما ،با یکدیگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه بافت دو نان حاوی 10 و 20 درصد وزنی،پودر هسته خرما ،با یکدیگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه بافت دو نان حاوی 10 و 20 درصد وزنی،پودر هسته خرما ،با یکدیگر :






تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

از آنجا که هسته های انواع خرما دارای فیبر بالایی میباشد لذا میتوان از آنها برای غنی سازی محصولات غذایی صنعتی با فیبر، و یا آماده سازی غذاهایی بر بایه فیبر بهره برد.در این تحقیق به بررسی اثر پودر هسته خرمای ربی بر ویزگیهای بافتی دو نان که به وسیله این پودر غنی سازی شده اند،پرداخته میشود. پودر هسته خرما در دو سطح 10 و 20 درصد جایگزین ارد مصرفی در فرمولاسیون نان شد و ویژگی های بافتی نانها شامل سفتی و تردی بافت و تغییرات بافتی در 24 ساعت بعد از بخت و 4 روز بعد از پخت مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها:با افزایش درصد جایگزینی پودر هسته خرما علاوه بر اینکه نان مغذی تری حاصل شد،رنگ پوسته نان حاصله تیره تر و همچنین بافت آن متخلخل تر شد اما در حین چشیدن و بنا به نتایج بدست آمده از دستگاه بافت سنج، سطح بالاتر جایگزینی ،باعث تولید نان های سفت تری از لحاظ بافت آنها شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky