توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی علت قرمز بودن رنگ خون برای بیشتر جانداران دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی علت قرمز بودن رنگ خون برای بیشتر جانداران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی علت قرمز بودن رنگ خون برای بیشتر جانداران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی علت قرمز بودن رنگ خون برای بیشتر جانداران :

بررسی علت قرمز بودن رنگ خون برای بیشتر جانداران

مقدمه:

سوره حشر: آیه 23 و 24

فارسی: او است خدایی كه جز او معبودی نیست- همان فرمانروای پاك، سلامت، مؤمن نگهبان، عزیز، جبار، متكبر، پاك است- خدا از آنچه شریك می گردانند او است خدای خالق نوساز صورتگر بهترین نامها از آن اوست. آنچه در آسمانها و زمین است تسبیح او می گویند و او عزیز و حكیم است.

از این آیه پی می بریم كه آفرینش هیچ چیزی بیهوده و عبث نیست. و هر چیزی دلیلی برای خلقتش دارد. حال هزاران سال می گذرد و تنها عده ای هستند كه به ذره های اطراف خود می نگرند در زندگی ما چیزهای بسیاری وجود دارد كه به آن توجه نمی كنیم و آن را بدون آنكه دلیلش را بدانیم پذیرفته ایم. برای مثال:

چرا باید آسمان ما آبی باشد؟ چرا انسان از خاكی آفریده شده است كه رنگ آن ثابت است ولی برخی سفید، سیاه و زرد هستند در حالی كه ماده‌ی خلقت آن خاك و یك رنگ می‎باشد؟ چرا رنگ گیاهان نیمی از طبیعت سبز می‎باشد؟ چرا خاك قهوه ای؟

خداوند تبارك و تعالی چه دلیلی داشته است كه گیاهان را سبز! (كلروفیل آن را سبز آفرید) او قادر است به تمامی بایدها و نبایدها، ممكن ها و غیرممكن ها بی شك دلیلی دارد. كه آن را برای طبیعت و گیاهان برگزید. پس دلیلی هم دارد كه رنگ خون ما قرمز باشد. سرخی آن چه تاثیری بر سلوها و بدن ما دارد. امروزه با پیشرفت علم روانشناسی و علم زیست شناسی می‎توان تا حدودی به دلیل آن پی برد. از دیدگاه زیست شناسی خون بیشتر جانداران بعد از اشتقاق از نیای اولیه تغییر كرده و قرمز شده ولی پیشرفت علوم و شاخه های مختلف آن به ما می‌گوید كه كائنات و جهان هستی آنگونه تصور می كنیم تنها در سه بعد محدود و محصور و فرهنگ آنها نبوده و مانند ماشینی نیست كه از جزئیات و قطعات آن هر كدام تنها وظیفه‌ی خویش را انجام دهند بلكه هر كدام از عوامل موجود در طبیعت و جهان هستی دارای قواعد خاص خودش است. و با تأثیرپذیری از سایر عوامل و جزئیات كائناتی خود بر دیگر عوامل تأثیر می گذارد و می دانیم كه همه‌ی علوم با هم در ارتباطند. علم پزشكی تنها به عوامل آزمایشگاهی و دیده بسته نیست بلكه علوم دیگر همچون روانشناسی، متافیزیك و … با آن در ارتباط است.

ولی در اینجا من فقط به توضیح كوتاهی در مورد فلسفه آن اشاره می‌كنم و موضوع اصلی را از دیدگاه علم زیست شناسی مورد بررسی قرار می‎دهیم.

این رنگ باعث تحریك مراكز انرژی ذهنی و جنسی

از دیدگاه زیست شناسی:

نظریه درباره حیات 3 نوع است:

1- الهیون: انسان یك دفعه از یك جفت آفریده شده است.

2- داروینیسم

3- لاماركسیسم

حال اگر بخواهیم تغییر گونه ها را طبق نتایج به دست آمده از سنگواره ها بررسی كنیم بایستی نظریه تكاملی را بررسی كنیم. اگر به محیط اطراف خودمان بنگریم تقریباً هر مهره داری كه ببنیم دارای خون قرمز رنگ است. اما چه عاملی باعث شده كه رنگ خون بیشتر گونه های قرمز در بعضی دیگر تغییر بكند در حالی كه طبق نظریه تكاملی هیچوقت اصل تغییر نمی كند:

نظریه حیات اولین مهره دار

ماهی بدون آرواره لامپری

رنگ خون قرمز

ماهی آرواره دار آمد

دوزیست- خزنده- پرنده- پستاندار

طبق این نظریه این موجودات به نوعی دارای یك نیای مشترك بودند (لامپری) پس چه عاملی باعث شده است كه گروهی رنگ خونشان قرمز و گروهی دیگر آبی و … باشد.

برای مثال برای بعضی از آبزیان رنگ خون قرمز ولی برای بعضی دیگر تیره (آبی)

در اینجا دو دیدگاه مطرح می‎شود :

1- آیا انتخاب طبیعی تأثیر داشته است كه در اینجا بایستی بگوئیم خیر چون طبق تعریف خود انتخاب طبیعی فقط می تواند بعضی از ویژگی های فیزیكی و رفتاری را تغییر بدهد ولی اصل را تغییر نمی دهد در حالیكه در مورد خون اصل تغییر كرده (یعنی رنگ) و این با تعریف آن در تناقض است.

2- اما اگر بگوئیم انقراض باعث شده است پس چرا هنوز هم این گونه ها وجود دارند و لازم به ذكر است كه تنوع انقراض در جانداران آبزی خیلی كم است. ولی باز هم این عامل مشترك باقی مانده پس انقراض هم نمی تواند جوابگو باشد.

بعضی از بررسی ها روی ساختار هموگلوبین باعث نتایج زیر شده كه به نوعی عامل قرمزی خون را توجیه كرده اند.

1- بررسی ساختار هم (گروه آهنها) 2- غلظت اكسیژن

ولی آیا این دلایل می‎تواند جوابگو باشد در حالیكه مثلاً با اینكه زیستگاه اصلی یكی، مواد دفعی یكی، غلظت اكسیژن یكی ولی رنگ خون تغییر می‌كند.

ما تا آنجا كه امكان پژوهش در این مورد در این مدت كوتاه و نبودن امكانات بود سعی كردیم تا حدی به این سؤال جواب بدهیم. این تحقیق ادامه خواهد داشت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky