توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق مهندسی شیمی گاز دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق مهندسی شیمی گاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق مهندسی شیمی گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق مهندسی شیمی گاز :

تحقیق مهندسی شیمی گاز

فصل اول

بسمه تعالی

هدف از ایجاد ایستگاههای تقویت فشار

همراه با استخراج نفت از مخازن نفتی مقداری گاز نیز تولید می شود كه این گازها را گاز همراه ( Assotle Tedgas ) می نامند و به صورت محلول در نفت خام وجود دارند كه طی مراحل تفكیك از نفت جدا می شوند قسمتی از گازهای سبك محلول در نفت كه شامل متان و اتان می باشد در بعضی از نقاط مناطق نفت خیز جنوب در تفكیك كننده ای در سر چاه كه به جدا كننده سر چاهی ( Wwll head Seperator ) معروف است جدا می شود و در نقاطی از مناطق نفت خیز ( مانند اهواز ) مرحله اول تفكیك در كارخانه بهره برداری وجود دارد .

مراحل دیگر تفكیك كه شامل مرحله دوم به بالا می باشد با ایجاد افت فشار ، هیدروكربورها گازی را از نفت جدا می نماید كه این هیدروكربورها عمدتاً شامل می باشند .

دو عدد سوئیچ (Low level Switch )LLS

(High level Switch ) HLS

كار تنظیم لول اكرابرها را بر عهده دارند و زمانی كه سطح مایع در اكرابر زیاد شود یا اصطلاحاً اكرابرها لول بگیرند پمپها شروع به كار نموده و تخلیه مایعات را انجام می دهند و مایعات اسكرابرها را به واحد بهره برداری ( مرحله سوم بهره برداری ) هدایت می شوند . گاز خروجی اكرابرهای 702A,B یك مسیر مارپیچی را به منظور تعادل فشار طی می نمایند و گاز وارد سكشن درام كمپرسور مرحله اول یعنی Sc703 می شود و پس از جدا شدن هیدروكربورهای مایع گاز خروجی از اسكرابرها وارد كمپرسور الف ( A ) می شود كه در این حالت گاز فشار برابر 0.5 بار و دمای 30 درجه سانتیگراد دارد كمپور این كارخانه از نوع CLARK و نیروی محركه آن توربین دولزرویس 1553 می باشد .

مشخصات كمپرور CLARK

كمپرسور گریز از مركز CENTRI FUGL Compreor

ize : 553

Normal Capa City inlet : 9934 m /

Critical Speed : 6200 Rpm

Max Continou Speed :/0743 Rpm

Casing Desigh Temp Disch : 232

Max Operiting tempreture : 193

HyDROSTATIC TEST Presure

No . of impeller : 4

این كمپرسور دارای 4 مرحله می باشد و روزانه 11 میلیون فوت مكعب گاز را در روز فشرده می نماید.

افزایش فشار گاز ، باعث افزایش دما نیز می شود لذا گاز خروجی كمپرسور الف (A ) وارد خنك كننده های هوایی می شود كه در مسیر آن دو عدد خنك كننده هوایی از نوع دهنده ( blower ) وجود دارد.

گاز پس از خنك شدن به همراه گاز چاهها وارد Sc705A می شود یعنی در اینحالت گاز بهره برداری پس از یك مرحله فشرده شدن و دیدن به حدود فشار گاز چاهها ، با گاز چاهها Mix می شود . و پس از انجام عمل مایع گیری در Sc705A وارد كمپرسور B.1 می شود . گاز چاهها نیز وارد دو عدد Slueeatcher ( لجن گیر ) می شود كه هیدروكربورهای مایع در آن از گاز جدا می شود و گاز آن پس از عبور Sc704 در Sc705 با گاز بهره برداری مخلوط می شود اسكرابر 705 یك جدا كننده سه فازمی باشد كه شامل فاز گاز ، مایعات گازی و آب ترش می باشد كه مایعات گازی آن توسط یك كنترل ولو به Sc702A,B فرستاده می شود.

نوع فایل:word

سایز:28.9 KB

تعداد صفحه:26

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky