فایل تصفیه و تولید پارافین 202 دارای 55 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل تصفیه و تولید پارافین 202 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل تصفیه و تولید پارافین 202،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقدمه
شیمی آلی شیمی تركیبات كربن است.
مواد آلی به دو دسته تقسیم میشوند: 1- آلیفاتیكها 2- آروماتیكها آلیفاتیكها شامل آلكانها، آلكنها، آلكینها، الكلها، اترها، استرها، اسیدها، آلدهیدها، كتونها و ... میشود.
اكنون ما فقط به بحث و بررسی شاخهای از آلكانها میپردازیم. از لحاظ فیزیكی آلكانها، تركیبات غیرقطبی میباشند و به مقدار خیلی كم در آب محلول و در مایعات آلی دیگر مانند اتر الكل و بنزین بسیار محلول است.
آلكانها معمولاً به روش شیمیایی شناسائی نمیشوند. زیرا آنها در شرایط معمول واكنشها كاملاً بیاثر هستند. یك استثناء واكنشآلكانها با سولفوریلكلرید است.
شیمیدانها معمولاً به طور جدی روی روشهای شناسائی فیزیكی و طیفی تكیه دارند. به علاوه شخص باید بتواند ثابت كند نمونه مورد بررسیاش جزء دسته فعال تركیبات فعالتر (مثالاً آلكن نباشد) باشد.
یافتن روش كارهای مشتق سازی برای هیدروكربنهای اشباع شده مشكل است، زیرا این تركیبات خنثی هستند، البته بعضی آلكانها چند واكنششیمیایی ساده انجام میدهند، آلكانها حلقوی و بسیار تحت فشار میتوانند هیدروژنه شوند.
پارافینها همچنین یكی از تركیبات موجود در نفت میباشند. پارافینها هیدروكربنهای زنجیری اشباع شده هستند.
فایل تصفیه و تولید پارافین 202
فهرست عناوین
نحوه تولید پارافین در پالایشگاه
مراحل اولیه تولید اسلكوكس
روغنگیری
نحوه تولید پارافین در كارخانه تصفیه و تولید
پارافین 202
مكانیسم تصفیه و تولید پارافین 202
محل نگهداری و مذاب نگهداشتن مواد اولیه
دستگاه سختیگیر
روش كار با كیت و محاسبه
محل سرد كردن مواد اولیه (سردخانه)
لِه كردن مواد به صورت رشتهای (لِه كردن)
واحد گرمخانه
ارتباط واحد لِه كن و واحد گرمخانه
اتاقك منبع روغن هیدرولیك و تابلو برق
ضایعات فوتزاویل (مواد زائد روغنی یا ناخالصیهای اسلكوكس)
مخزن پودر پارافین
دستگاه فیلتر پرس
مخزن هوایی پارافین و سالن سردخانه
توضیحات
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0