توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سیستم های سوخت رسانی كاربراتوری انژكتوری و مقایسه آنها دارای 198 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سیستم های سوخت رسانی كاربراتوری انژكتوری و مقایسه آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سیستم های سوخت رسانی كاربراتوری انژكتوری و مقایسه آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سیستم های سوخت رسانی كاربراتوری انژكتوری و مقایسه آنها :

بررسی سیستم های سوخت رسانی كاربراتوری انژكتوری و مقایسه آنها

چكیده :

در ابتدا به نحوه عملكرد سیستم سوخت رسانی كاربراتوری پرداخته ، سپس به چگونگی اصلاح نواقص موجود در كاربراتور پرداختیم و دیدیم كه با وجود اصلاح كاربراتور (كاربراتور در ابتدا ساختمان بسیار ساده ای داشت) و پیچیده تر شدن ساختمان كاربراتور كه بواسطه لحاظ كردن پارامترهای مختلف در حالتهای مختلف نظیر استارت زدن – كار با دور آرام – كار با دور زیاد و از این گونه موارد ... باز هم نواقص زیادی در كاركرد كاربراتور مشاهده می شود . شاید به همین خاطر بود كه مهندسان و متخصصان را بر آن داشت كه از سیستم پیشرفته انژكتور (تزریق سوخت) استفاده كنند .

همانطور كه قبلاً اشاره كردیم تزریق سوخت سابقه تاریخی درازی دارد . اما چرا این وقفه بلند در استفاده از انژكتور بوجود آمد ؟! شاید به دلیل این كه در آن روزگار هزینه چنین كاری بسیار سنگین بوده و یا اینكه مشكل كامپیوتر بوده ، بهرحال در این خصوص به تفصیل قبلاً صحبت كردیم . در هر صورت در چند سال اخیر زمینه مناسب برای چنین حركتی فراهم شده و این حركت نیز صورت گرفته تا آنجا كه به كشور ما نیز رسیده .

حال به اختصار اگر در مورد مزایای سیستم رسانی انژكتوری نسبت به

كاربراتوری بخواهیم صحبت كنیم می توانیم به این موارد بطور كلی اشاره كنیم ؛

تنظیم بودن خودرو به مدت زمان بیشتر و نیاز كمتر به تنظیم های پی در پی . نسبت سوخت و هوای متناسب تر با حالت و وضعیتی كه خودرو در آن قرار دارد و جلوگیری از احتراق ناقص و ایجاد نسبت تراكم مناسب تر و ... كه همه این موارد یعنی تاثیر مثبت در قدرت و توان موتور و كاهش آلاینده ها .

مقدمه

قبل از ورود به بحث سیستم های سوخت رسانی بد نیست نگاهی بیندازیم به تاریخچه موتورهای احتراق داخلی بهتر بتوانیم مسیر تكاملی سیستم سوخت رسانی خودرو را درك كنیم .

تاریخچه موتورهای احتراق داخلی ، به سال 1876 باز می گردد ، كه «نیكولاس اتو» (1891 – 1832 ) اوین موتور جرقه ای را ساخت . این موتور در ابتدا بنابر سیكل ویژه ای كار می كرد و با بازدهی حداكثر برابر با 11% ، دارای وزن زیادی بود . اتو با ارائه سیكل عملكرد 4 زمانه ، بازده را به 14% افزایش ، و در كنار كاهش حجم موتور ، وزن آن را نیز به كمتر از حالت قبل كاهش داد . در سال 1884 ، امتیاز ثبت شده یك شخص فرانسوی به نام «آلفونس بیودی روشاس» (1893-1815) مربوط به سال 1862 منتشر شد ، كه معلوم ساخت او قبل از اتو ، اصول سیكل 4 زمانه را شرح داده است . البته چون روشاس نتوانسته بود ایده های خود را عملی سازد ، در نتیجه امروزه اتو به عنوان مخترع موتور شناخته می شود .

از آن پس اشخاص بسیاری در اواخر قرن نوزدهم دست به ابداع موتورهای دیگری دست زدند ، و جملگی به این نتیجه رسیدند كه «نسبت تراكم» تاثیر مستقیمی بر روی بازده موتور دارد ، ولی به دلیل مشكل «كوبش» ، مقدار آن به كمتر از 4 محدود شده بود . در دهه 1880 ، با توسعه كاربراتور و سیستم جرقه ، سرعت موتورها افزایش یافت ، و امكان استفاده از موتور در اتومبیلها فراهم شد . در سال 1892 ، یك مهندس آلمانی به نام «رودلف دیزل» (1913 – 1858) ، نوع جدیدی از موتور را به ثبت رساند . در طرح وی ، در مرحله تراكم، تنها هوا متراكم ، و در انتهای این مرحله سوخت مایع به داخل هوای داغ پاشیده می شد . از آنجایی كه در این طرح ، هوا دچار كوبش نمی شود ، لذا وی توانست تراكم را بالا ببرد ، و بازده موتو را دو برابر كند . یكی از دیگر طرحهای موتور ، موتور دورانی است ، كه اولین آنها توسط «فلیكس وانكل» ، در سال 1957 به نتایج رضایتبخشی رسید .

سوختها نیز تاثیر فراوانی در توسعه موتورها داشته اند . اولین موتورها با سوختن گار ، توان مكانیكی تولید می كردند . بنزین در اواخر قرن نوزدهم ، برای استفاده از كاربراتورها مورد استفاده قرار گرفت . بنزینهای اولیه كاملاً فرار بودند و در نتیجه ، امكان افزایش نسبت تراكم به بیش از 4 نبود ، ولی در عوض راه اندازی موتور (استارت زدن) راحت بود . «ویلیام برتون» (1954 – 1865) توانست با «گراكینگ حرارتی» نفتهای سنگین ، بنزینی تولید كند تا بتوان به تقاضاهای روز افزون بنزین پاسخ داد . البته به دلیل بالا بودن نقطه جوش ، استارت حالت سرد موتور مشكلتر بود ، كه این مشكل نیز با اخترع «استارتر برقی» در سال 1912 حل شد . تاثیر ضد كوبش «تترااتیل سرب» ، در سال 1923 ، توسط شركت «جنرال موتورز» كشف شد و در دهه 1930، استفاده از كاتالیزو فعال به جای كراكینگ حرارتی ، باعث تولید بنزینهای دارای كیفیت بالا شد .

مساله آلودگی هوا در دهه 1940 در لس آنجلس بروز كرد . در سال 1952 ، كشف شد كه مشكل «مه دود» ، از واكنش مابین اكسیدهای نیتروژن و تركیبات هیدروكربنی در مجاورت نور خورشید صورت می گیرد ، كه موتورها از عوامل اصلی آن هستند . موتورهای دیزل نیز منبع اصلی دوده و ذرات ریز هستند . لذا برای حفظ محیط زیست ، در كشورهای پیشرفته ، استانداردهایی در زمینه محدود ساختن آلاینده های خروجی موتور ارائه شد . همچنین در موتور از تجهیزاتی مانند«مبدلهای كاتالیزوری» ، و در سوخت از مواد افزودنی برای بهبود كیفیت آن و حذف سرب ، برای این مهم استفاده شد.

از دهه 1970 ، به دلیل افزایش بهای فراورده های نفتی ، برای كاهش مصرف موتور ، تلاش زیادی برای بالا بردن بازده صورت گرفت. البته باید در نظر داشت كه كنترل آلودگی موتور ، باعث بالا رفتن مصرف سوخت می‌شود .

تلاش بسیاری نیز درباره سوختهای جایگزین بنزین و گازوییل صورت گرفته ، كه از بین آنها می توان به گاز طبیعی ، متانول و اتانول اشاره كرد . هیدروژن ، بنزین و گازوییل مصنوعی حاصل از سنگهای نفتی و زغال سنگ ، نیز جایگزینهایی بلندمدت محسوب می شوند .

بعد از گذشت بیش از یك قرن ، ممكن است به نظر برسد كه موتورها به حداكثر توسعه خود رسیده اند ، ولی در عمل موتورها همچنان به توان و بازده بالاتر و آلودگی كمتری می رسند . استفاده در موارد جدید باعث كاهش وزن ، قیمت و تلفات حرارتی شده است .

بررسی سیستم های سوخت رسانی كاربراتوری انژكتوری و مقایسه آنها
فهرست مطالب

عنوان صفحه

مقدمه 1

نصب لینوكس 6

انتخاب یك روش نصب 7

انتخاب نرم افزار مورد نیاز 8

شروع نصب 12

بررسی لینوكس كار آمد 13

راه اندازی 14

برنامه های كاربردی 17

صوت و تصویر و گرافیك 18

برنامه های دفتری 19

اینترنت 19

ابزارهای برنامه نویسی 21

فارسی سازی 23

جمع بندی 25

منابع و ماخذ 28

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky