توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله نقش داپلر سونوگرافی عروق مغزی حین عمل در جراحی آنوریسم مغزی دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش داپلر سونوگرافی عروق مغزی حین عمل در جراحی آنوریسم مغزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش داپلر سونوگرافی عروق مغزی حین عمل در جراحی آنوریسم مغزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش داپلر سونوگرافی عروق مغزی حین عمل در جراحی آنوریسم مغزی :

مقاله نقش داپلر سونوگرافی عروق مغزی حین عمل در جراحی آنوریسم مغزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اسفند 1388 در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه 859 تا 866 منتشر شده است.
نام: نقش داپلر سونوگرافی عروق مغزی حین عمل در جراحی آنوریسم مغزی
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنوریسم مغزی
مقاله عروق
مقاله داپلر سونوگرافی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: هدف این مطالعه، ارزیابی نقش داپلر سونوگرافی عروق کوچک مغزی حین عمل (MDS: Intraoperative microvascular doppler sonography) در ارزیابی همودینامیک عروق مغزی بود.
روش ها: برای 25 بیمار (14 زن و 11 مرد) با متوسط سنی 57 سال که ظرف بازه زمانی 15 ماهه جهت انجام عمل جراحی 27 آنوریسم مغزی مراجعه کرده بودند، داپلر سونوگرافی عروق کوچک مغزی با فرکانس 20 مگاهرتز قبل و بعد از کلیپ آنوریسم مغزی صورت گرفت تا بسته شدن کامل ساک آنوریسم و عدم اختلال در عروق اطراف اثبات شود. بعد از عمل، در 91 درصد بیماران، سی تی آنژیوگرافی شریانی مغزی صورت گرفت و یافته های داپلر سونوگرافی حین عمل با نتایج سی تی آنژیوگرافی بعد از عمل مقایسه شد.
یافته ها: میکروپروب با قطر 1 میلی متر قادر به Insonation تمام عروق اطراف آنوریسم شامل عروق Perforating و ساک آنوریسم بود. کلیپ آنوریسم با استفاده از اطلاعات داپلر سونوگرافی حین عمل 5 بار جا به جا شد (21 درصد موارد) که 2 مورد آن به علت انسداد ناخواسته عروق اطراف آنوریسم، 2 مورد به علت عدم بسته شدن کامل ساک آنوریسم و یک مورد به علت انسداد عروق اطراف و عدم بسته شدن کامل آنوریسم به طور هم زمان بود. زمان متوسط جهت انجام داپلر سونوگرافی 7 دقیقه بود. یافته های سی تی آنژیوگرافی بعد از عمل در تمام موارد منطبق با یافته های سونوگرافی حین عمل بود.
نتیجه گیری: استفاده از داپلر سونوگرافی عروق کوچک مغزی حین عمل در جراحی آنوریسم های مغزی، با توجه به سهولت انجام، ایمن بودن و زمان بر نبودن و نیز دادن اطلاعات ارزشمند در مورد Patency عروق اطراف و کامل بسته شدن آنوریسم، مفید می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky