توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  درجه بندی میوه ها و سبزیجات از طریق پارامتر های رنگ تحت word دارای 66 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد درجه بندی میوه ها و سبزیجات از طریق پارامتر های رنگ تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

بخشی از فهرست درجه بندی میوه ها و سبزیجات از طریق پارامتر های رنگ تحت word

 مقدمه

 فصل یکم – کاربرد پردازش تصویر در کنترل کیفیت انواع میوه

   1-1- درجه بندی اتوماتیک میوه پرتقال با استفاده از پردازش تصویر

     1-1-1- صورت مسئله

     1-1-2- الگوریتم کلی فنی

     1-1-3- مجموعه دادۀ استفاده شده

     1-1-4- معایب احتمالی سیستم و راهکار های پیشنهادی

   1-2- مرتب سازی و رتبه بندی میوه سیب بر اساس رنگ ظاهری

     1-2-1- صورت مسئله

     1-2-2- الگوریتم کلی فنی

     1-2-3- نتایج عددی

     1-2-4- معایب احتمالی سیستم و راهکار های پیشنهادی

   1-3- ارزیابی دقیق رنگ میوه سیب و درجه بندی بر اساس ان

     1-3-1- صورت مسئله

     1-3-2- الگوریتم کلی فنی

     1-3-3- مجموعه دادۀ استفاده شده

   1-4- تعیین سایز میوه سیب و رتبه بندی ان بر اساس سایز

     1-4-1- صورت مسئله

     1-4-2- الگوریتم کلی فنی

     1-4-3- نتایج عددی

   1-5- اندازه گیری پارامتر های رنگ، اندازه و میزان استحکام میوه سیب

     1-5-1- صورت مسئله

     1-5-2- الگوریتم کلی فنی

     1-5-3- مجموعه دادۀ استفاده شده

   1-6- سنجش کیفیت میوه های موجود در سطل های حمل و نقل سیب

     1-6-1- صورت مسئله

     1-6-2- الگوریتم کلی فنی

     1-6-3- مجموعه دادۀ استفاده شده

     1-6-4- معایب احتمالی سیستم و راهکار های پیشنهادی

   1-7- تخمین کیفیت خارجی میوه گلابی با کمک بینایی ماشین

     1-7-1- صورت مسئله

     1-7-2- الگوریتم کلی فنی

     1-7-3- مجموعه دادۀ استفاده شده

   1-8- پردازش تصویر رقمی برای دسته بندی گیلاس ها

     1-8-1- صورت مسئله

     1-8-2- الگوریتم کلی فنی

     1-8-3- نتایج عددی

     1-8-4- معایب احتمالی و راهکارها

 فصل دوم- مقدمه

   2-1: بینایی ماشین(Machine Vision)

     2-1-1: بینایی ماشین وسامانه کنترل کیفیت

     2-1-2: پردازش و تحلیل تصاویر

       2-1-2-1: مبانی پردازش تصویر

       2-1-2-2: انواع پردازش تصویر

          2-1-2-2-1:پردازش سطح پایین

         2-1-2-2-2:پردازش سطح میانی

         2-1-2-2-3:پردازش سطح بالا

 فصل سوم -روش های بینایی ماشین در کنترل کیفیت گوشت

   3-1:عوامل موثر در کیفیت گوشت

     3-1-1: سن

     3-1-2:Marbling(چربی قابل مشاهده درون عضلانی)

     3-1-3: رنگ

     3-1-4: ثبات و استحکام

   3-2: سیر تکاملی سیستم ارزیابی کیفیت

     3-2-1:وارسی چشمی

     3-2-2:وارسی شیمیایی

     3-2-3:وارسی از طریق بینایی ماشین

 فصل چهارم - ارزیابی روش های کنترل کیفیت

   4-1:مقدمه

   4-2: بررسی کیفیت گوشت خوک

     4-2-1: صورت مساله

     4-2-2: حجم دیتابیس

     4-2-3:متودها

     4-2-4:تکنیک ارایه شده

     4-2-5: نتایج

   4-3:تحولی دیگر در بررسی کیفیت گوشت خوک

     4-3-1: مقدمه

     4-3-2: مواد ومتودها

     4-3-3 :فراگیری عکس ها

 4-4: بررسی کیفیت گوشت بره

   4-4-1: مقدمه

   4-4-2: دیتابیس

   4-4-3: متودها

   4-4-4: استخراج ویژگی های بافتی

   4-4-5: نتایج

   4-4-6: طبقه بندی

   4-5: کنترل کیفیت گوشت گاو

     4-5-1: مقدمه

     4-5-2: کارهای اولیه

     4-5-3: عملکرد

     4-5-4: کسب تصویر

     4-5-3:. تجزیه و تحلیل تصویر

       4-5-3-1: توسعه یک الگوریتم تجزیه و تحلیل تصویر

       4-5-3-2: حذف نویز

       4-5-4: ویژگی بافت

   4-6: نمونه های ازمایشی

     4-6-1:فراگیری عکس

     4-6-2 :پردازش تصویر

 فصل پنجم - جمع بندی و نتیجه گیری

 منابع و مراجع

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

پروژه word, دانلود سورس با word, سیستم با word, مدیریت به زبان word, با word, پروژه دانشجویی, به زبان word, در word, سیستم تحت word, دانلود پروژه با فایل ورد (word), پروژه فایل ورد (word), سورس پروژه به زبان word, با فایل ورد (word), پروژه فایل ورد (word), به زبان فایل ورد (word), در فایل ورد (word), سیستم تحت فایل ورد (word), دانلود پروژه با word, پروژه به زبان فایل ورد (word), دانلود با s4, سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky