توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر بسته های نانو ذرات سیلیکات رس بر حفظ خواص کیفی تخم مرغ خوراکی دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر بسته های نانو ذرات سیلیکات رس بر حفظ خواص کیفی تخم مرغ خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بسته های نانو ذرات سیلیکات رس بر حفظ خواص کیفی تخم مرغ خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر بسته های نانو ذرات سیلیکات رس بر حفظ خواص کیفی تخم مرغ خوراکی :



تعداد صفحات:9
چکیده:
تخم مرغ تجاری (خوراکی )پس از تولید در واح دهای مرغداری به صورت بسته بندی با حداکثر مدت زمان مصرف 45 روز به بازار مصرف ارائه می شود. این مدت زمان برای انتقال در مواقع ضروری از کشو رها و یا انبارکردن برای مصرف در زمان کمبود، کم می باشد. ضمنا هزینه روش های موجود نگهداری برای مدت بیشتر از 2 ماه، بالا می باشد. به منظور بررسی تاثیر مواد نانو در حفظ کیفیت تخم مرغهای خوراکی طی دوره انبارداریآزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار در 4 تکرار در شهرستان نجف آباد اصفهان انجام شد. تیمار ها شامل نانو سیلور، نانو پلیمر سیلیکات رس، نانو سیلور به همراه نانو پلیمر سیلیکات رس و تیمار شاهد بدون اعمال مواد نانو بودند. صفات اندازه گیری شامل درجه هاوHu)و مقاومت پوسته تخم مرغ بود که در 45 و 8روزگی انبارداری مورد اندازه گیری و ارزیابی قرار گرفت. تجزیه تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزارsasنسخه91 و میانگین تیمارها با استفاده از روش دانکن در سطح اطمینان0/01 مورد مقایسه قرار گرفت.نتایج نشان داد بین تیمارهای حاوی مواد نانو با تیمار شاهد در سطح0/01در هر دوره زمانی اختلاف معنی دار وجود دارد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky