توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آکریلامید و راههای حذف و کاهش آن از مواد غذایی دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آکریلامید و راههای حذف و کاهش آن از مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آکریلامید و راههای حذف و کاهش آن از مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آکریلامید و راههای حذف و کاهش آن از مواد غذایی :






تعداد صفحات :14

چکیده مقاله:

هدف تولیدکنندگان مواد غذایی، تولید فرآورده هایی با کیفیت مطلوب تغذیه ای، حسی و بهداشتی است. این هدف برای ایجاد امنیت غذایی و سلامت جامعه بسیار حائز اهمیت میباشد. یکی از این ترکیبات زیان آور که در سالهای اخیر تحقیقات گستردهای برای کاهش ویا حذ ف آن از مواد غذایی شده است، آکریلامید میباشد. ما در این مقاله به بررسی آکریلامید، نحوه تشکیل آن و روشهای حذف یا کاهش آن از مواد غذایی خواهیم پرداخت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky