آکریلامید و راههای حذف و کاهش آن از مواد غذایی دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد آکریلامید و راههای حذف و کاهش آن از مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آکریلامید و راههای حذف و کاهش آن از مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
هدف تولیدکنندگان مواد غذایی، تولید فرآورده هایی با کیفیت مطلوب تغذیه ای، حسی و بهداشتی است. این هدف برای ایجاد امنیت غذایی و سلامت جامعه بسیار حائز اهمیت میباشد. یکی از این ترکیبات زیان آور که در سالهای اخیر تحقیقات گستردهای برای کاهش ویا حذ ف آن از مواد غذایی شده است، آکریلامید میباشد. ما در این مقاله به بررسی آکریلامید، نحوه تشکیل آن و روشهای حذف یا کاهش آن از مواد غذایی خواهیم پرداخت.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0