كارآموزی در شركت ویتانا دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد كارآموزی در شركت ویتانا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
فهرست مطالب
1- تاریخچه
2- خط تولید
3- سیلوی آرد
4- آسیا كردن ضایعات
5- شكر
6- روغن
7- بیسكویت
8- سالن خمیرزنی
9- انواع خمیرها و سیستمها
10- بستهبندی بیسكویتت
11- ویژگی بیسكویت
12- نان سوخاری
13- بستهبنی نان سوخاری
14- ویژگی نان سوخاری
15- بخش میكروبشناسی
16- آزمایش آب
17- تستهای تأییدی، تكمیلی
18- شمارش كلی میكروبها
19- بخش كنترل كیفی
20- آزمایشگاه شیمی
21- آزمایشات آرد
22- آزمایشات آب
23- آزمایشات روغن
24- آزمایشات نمك
تاریخچه:
كارخانه ویتانا در سال 1337 در زمینی به مساحت 40 هزار مترمربع در كیلومتر 11 جاده قدیم كرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده كه در ابتدای امر عمده تولیدات این شركت انواع بیسكویت مخصوصاً بیسكویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای 1342 با وارد نمودن ماشینآلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید كننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شركت افزوده گردید كه در این راستا شركت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به كشورهای كویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.
پس از انقلاب اسلامی این شركت مصادره گردیده و تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد از سال 1365 این شركت در وضعیت انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران آغاز بر كار نمود و در نهایت در سال 1379 بدنبال سیاستگذاری شركتهای تحت پوشش به بخش خصوصی شركت ویتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شركت سرمایهگذار البرز میباشد.
در حال حاضر تعداد 650 نفر پرسنل دارد كه در دو شیفت 8 ساعته مشغول فعالیت میباشند. تولید عمده این كارخانه را بیسكویت مادر تشكیل میدهد كه در كنار محصولات دیگری مثل تافی، آبنبات بیسكویت نارگیلی، پنجرهای و جنگ و كرمدار در سطح كمتری تولید میشوند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0