توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر جیبرلین و زمان برداشت بذر، بر جوانه زنی چهار گونه متعلق به علف هرز .Amaranthus L دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر جیبرلین و زمان برداشت بذر، بر جوانه زنی چهار گونه متعلق به علف هرز .Amaranthus L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر جیبرلین و زمان برداشت بذر، بر جوانه زنی چهار گونه متعلق به علف هرز .Amaranthus L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر جیبرلین و زمان برداشت بذر، بر جوانه زنی چهار گونه متعلق به علف هرز .Amaranthus L :

مقاله بررسی اثر جیبرلین و زمان برداشت بذر، بر جوانه زنی چهار گونه متعلق به علف هرز .Amaranthus L که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اكوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه 62 تا 68 منتشر شده است.
نام: بررسی اثر جیبرلین و زمان برداشت بذر، بر جوانه زنی چهار گونه متعلق به علف هرز .Amaranthus L
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسید جیبرلیك
مقاله جوانه زنی
مقاله زمان برداشت بذر
مقاله Amaranthus ،A. albus ،A. hybridus ،A. retroflexus ،A. viridis

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گونهL. A. viridis، A. albus L.،L. A. hybridus وL. A. retroflexus از جمله علفهای هرز پهن برگی هستند که به طور وسیع در مزارع مختلف، به ویژه محصولات تابستانه مثل پنبه، سویا و ذرت و صیفی جاتی مانند خربزه، هندوانه و گوجه فرنگی و همچنین باغها، حاشیه حصارها و زمین های بایر رشد می كنند. این آزمایش با استفاده از بذرهای برداشت شده تابستان (مردادماه) و پاییز (آبان ماه) گونه های مذكور، در دمای 1±25 درجه سانتی گراد با 24 ساعت تاریكی تحت تیمار آب مقطر و جیبرلین 1000 ppm انجام گرفته است. كمترین جوانه زنی، در بذرهای تابستان گونه A. viridis با آب مقطر و بیشترین آن نیز در همین گونه، با تیمار جیبرلین صورت گرفته است. در بذرهای پاییز، كمترین جوانه زنی در بذر A. viridis و بیشترین آن، در بذر A. retroflexus با تیمار جیبرلین مشاهده شده است. بیشترین اثر تیمار بذر با جیبرلین1000 ppm ، در بذر تابستان گونه A. viridis با 746 درصد و بذر پاییز با 568 درصد افزایش مشاهده شده است. به طور كلی گونه A. viridis به تیمار جیبرلین و فاصله زمان برداشت بذر تا كاشت، بهترین پاسخ را داده است، این در حالی است كه این تیمارها در گونه A. albus تقریبا هیچ اثر مثبتی در افزایش جوانه زنی، نداشته است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky