اثر مهاری پروتئین های مهاركننده پلی گالاكتوروناز لوبیا بر آنزیم پلی گالاكتوروناز قارچ های بیماری زای Fusarium oxysporum و Ascochyta rabiei گیاه نخود دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر مهاری پروتئین های مهاركننده پلی گالاكتوروناز لوبیا بر آنزیم پلی گالاكتوروناز قارچ های بیماری زای Fusarium oxysporum و Ascochyta rabiei گیاه نخود کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مهاری پروتئین های مهاركننده پلی گالاكتوروناز لوبیا بر آنزیم پلی گالاكتوروناز قارچ های بیماری زای Fusarium oxysporum و Ascochyta rabiei گیاه نخود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
قارچ های بیماری زا به منظور نفوذ به بافت گیاهی از آنزیم های پلی گالاكتورونازی استفاده می كنند. در مقابل، برخی از گیاهان واجد پروتئین های مهار كننده پلی گالاكتوروناز (Polygalacturonase-Inhibiting Proteins/PGIP) می باشند كه عملكرد این گلیكوپروتئین ها به تاخیر انداختن نفوذ هیف آن و در نتیجه عدم كلونیزاسیون قارچی می باشد. در این تحقیق PGIP از هیپوكتیل واریته های درخشان و ناز لوبیا (Phaseolus vulgaris) استخراج شد. سپس به روش كروماتوگرافی جذبی با استفاده از آنزیم پلی گالاكتوروناز به عنوان لیگاند اختصاصی، تخلیص گردید. خلوص محصول با روش SDS-PAGE مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد كه حاوی سه باند پروتئینی در محدوده 47-45 كیلو دالتونی بود. نتایج خالص سازی نشان داد كه محصول به دست آمده از كروماتوگرافی جذبی از خلوص نسبتا بالایی برخوردار می باشد. هم چنین بازده خالص سازی PGIP با استفاده از كروماتوگرافی جذبی به میزان 1.68 میلی گرم PGIP به ازای 100 گرم هیپوكتیل تازه لوبیا می باشد. اثر مهاری پروتئین های تخلیص شده بر آنزیم پلی گالاكتوروناز جدایه های بیماری زای Fusarium oxysporum (جدایه F15) و Ascochyta rabiei (جدایه IK04) بررسی شد. پروتئین های استخراج شده از هیپوكتیل واریته های ناز و درخشان قبل از خالص سازی به ترتیب معادل 18 و 28 واحد فعالیت مهاركنندگی بر آنزیم پلی گالاكتوروناز قارچ Fusarium oxysporum از خود نشان می دادند در صورتی كه این میزان مهاركنندگی پس از خالص سازی، هر كدام به 40 واحد افزایش یافت. هم چنین فعالیت مهاركنندگی PGIP از این دو واریته بر آنزیم پلی گالاكتوروناز قارچ Ascochyta rabiei قبل از خالص سازی هر كدام به میزان 9 واحد بوده و پس از خالص سازی این میزان مهاركنندگی به ترتیب به 18 و 29 واحد افزایش می یابد.
كلید واژه: پروتئین مهاركننده آنزیم پلی گالاكتوروناز، لوبیا (Phaseolus vulgaris)، كروماتوگرافی جذبی، Ascochyta rabiei، Fusarium oxysporum
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0